АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Реальні картини Сніду

(слайд 15)Фрейді Меркюрі. Відомий співак, соліст групи Scorpions. Відома його пісня The Show Must Go On була представлена світу за місяць до його смерті. Він був наркоманом, а також мав багато статевих стосунків як з жінками, так і з чоловіками. В його житті було все: гроші, світова слава, задоволення. Але коли він захворів, все це його не врятувало. 5 років він прожив з ВІЛ і помер від СНІДу через запалення легенів

(слайд 16)Відомий баскетболіст з команди Los Angeles Lakers.

Він також мав гроші і славу, а також фізичну силу і здоров'я. Але страшна звістка пролунала і в його житті. Він навернувся до Бога, і Бог простив його. Але власне тіло не могло його простити, і тепер ми можемо знати про нього лише з фотокарток та старих газет.

 

(слайди 17– 27) фото людей, хворих на СНІД. Рак кожи – саркома Капоши

Але ти не повинен помирати від СНІДу!

(Слайд 28) 8. Як же захистити себе?

(діти відповідають, один із варіантів – користуватися презервативом)

Отже, презерватив. А чи дійсно це безпечно? Давайте спочатку прочитаємо, що нам пишуть на упаковці від презерватива:

(слайд 29) любаянормальная уважающая себя фирма на упаковке пишет размеры презерватива и меры предосторожности. Внутр. Должна бать инструкция с болем подробной информацией.

(слайд 30) Читаем ближе.

(слайд 31) Из чего делается презерватив? З натуральних речовин: вінілу та латексу. Будь яке волокно має пори. Якщо подивитись на мій светр, то видно, що нитки переплітаються і маж ними досить великі отвори. Товщина латекса на предыдущей картинке 0,065 мм.

Де зазвичай його носять? (у кишенях, гаманцях т. і.)

Чи є гарантія, що якщо він довго терся у задній кишені твоїх джинсів, він не розірветься у той самий момент? Також він може сповзти, що буває досить часто.

Мало хто з молоді читає те, що написано на

упаковці. Та чи й написано там таке? По телевізору та у модних журналах рекламують вільне кохання та безпечний секс за допомогою презервативу. Але давайте глянемо на нього під мікроскоп.

(слайд 32). Презерватив винайшли у 40х роках і він дійсно мав на меті захистити від небажаної вагітності. На малюнку ми можемо побачити сперматозоїд. Він тут самий великий. Поруч у процентному співвідношенні можна побачити вірус сифілісу та гонореї. Явно видно, що вони набагато менше від сперматозоїда. Вірус герпеса тут вказано маленькою крапочкою. А вірус СНІДУ настільки малий, що його можна ледь розгледіти на екрані. Він у десятки разів менше за сперматозоїд. И в 15 раз менше, ніж пори латексу. Офіційно в результаті експериментів вчені довели, що презерватив захищає від ВІЛ на 80%

 

 


Дата добавления: 2014-12-11 | Просмотры: 662 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)