АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Як же захистити своє здоров’я та майбутню сім’ю?

Прочитайте:
  1. Біологічні ритми та стан здоров’я людини. Поняття про біологічні ритми.
  2. До якої групи здоров’я слід віднести школяра, який страждає на ревмокардит у стадії субкомпенсації?
  3. Методика комплексної оцінки стану здоров’я дітей та підлітків.
  4. МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
  5. МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
  6. МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
  7. МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
  8. Объекты правоотношений в сфере охраны здоров’я и их характеристика.
  9. Порушення стану здоров’я та захворювання, що зумовлені дією факторів навколишнього середовища та навчально-виховного процесу.
  10. Фізичний розвиток як важливий критерій оцінки стану здоров’я. Основні показники

(думки дітей)

(слайд 33) Працівники Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я, вивчивши проблему, прийшли такого висновку: "Найбільш ефективний шлях уникнення статевого зараження ВІЛ – це утримання або вірність один одному двох неінфікованих людей"

Майже те саме говорить доктор Добсон, спеціаліст в галузі підліткової сексуальності: (слайд 35) "Якщо не інфікована людина не має статевих стосунків до шлюбу, не вживає наркотиків, вступить у шлюб з неінфікованою людиною, і обидва будуть зберігати вірність один одному, то така людина зводить ризик зараження СНІДом та венеричними хворобами практично до нуля"

 

(слайд 34) У Біблії сказано "Не чини перелюбу" Вихід 20:14.

(слайд 35) «Избегайте блуда; всякий грех, какой делает человек, есть вне тела, а блудник грешит против собственного тела».

1 Коринфянам 6:18

Коли Бог говорив це людям, чи мав Він на увазі зло для нас? Може Він хотів чогось нас позбавити або щось у нас вкрасти? Ні, Він говорив це, щоб нас застережити. Він створив сексуальні стосунки саме для шлюбу. І Він знав, яке лихо вони можуть принести, якщо ними користуватись неправильно. Посилаючи нам хвороби, Він хотів нас зупинити. Але людина не має бажання слухати свого Творця. Лише інколи ми можемо злитись на Нього за те, що в нашому житті виникають проблеми, хвороби. Та чи маємо ми право мати якісь скарги на Того, Хто нас створив, і чиєю власністю ми є? Бог у Своєму Слові нам відкрито говорить, хто повинен у всіх наших негараздах. Все, що проти Його волі та законів Він називає злом.

Отже, кожному з нас треба пам’ятати, що наше власне зло, воно покарає нас.

 

Маргарет Авуд: «Никто не умирает от недостатка секса. Умирают от недостатка любви».

 

Бажаю вам від усього серця поступати мудро, не губити власного життя заради пустощів. Поважайте Бога, який створив нас для радості, і Він покаже нам, як правильно жити.

 

Джерела:

1. Біблія на українську наново перекладена.

2. Christian Medical Fellowship Website 2003

3. Nucleus – July 1996pp25-29

4. Nucleus - January 1993 pp4-14

5. CMF Ethics – AIDS

6. Матеріали курсу "Християнська етика" Донецького Християнського Університету.

 


Дата добавления: 2014-12-11 | Просмотры: 784 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)