АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Про оприлюднення проекту регуляторного акту.

Прочитайте:
  1. Головка хвостатого ядра является важной в организации предпусковых процессов, которые включают перестройку позы, предшествующей произвольному двигательному акту.
  2. ПОШУКОВЕ ПРОЕКТУВАННЯ ЗА ТЕМОЮ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУ

ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

 

01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 Телефон: (044) 229-12-70 Факс: (044) 229-48-83

 

 

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту.

 

Державний департамент ветеринарної медицини та Державний центр ветеринарної медицини птахівництва згідно до статті 9 Закону України від 11.09.2003 за № 1160-IV „Про засади державної регуляторної політики” повідомляють, що на сайті Державного департаменту ветеринарної медицини оприлюднили проект регуляторного акту, а саме: „Проект Наказу” та „ Інструкцію з профілактики та ліквідації туберкульозу птиці”.

Інструкція встановлює порядок проведення профілактичних заходів щодо недопущення захворювання птиці та людей на туберкульоз, ветеринарно-санітарних заходів у випадках прояву хвороби серед птиці у птахогосподарствах різних форм власності в т.ч. приватному секторі та оздоровлення їх від туберкульозу, використання продукції птахівництва, одержаної в неблагополучних птахогосподарствах щодо туберкульозу.

Дана Інструкція є обов’язковою для виконання птахогосподарствами незалежно від форми власності і відомчого підпорядкування, громадянами, у тому числі індивідуальними підприємцями без статусу юридичної особи, діяльність яких здійснюється у сфері птахівництва.

Відповідно до статті 7 Закону України “Про ветеринарну медицину”, Положення про Державний департамент ветеринарної медицини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 червня 2001 року № 641, та з метою забезпечення епізоотичного благополуччя у птахогосподарствах України, зазначений проект регуляторного акту спрямований на порядок проведення профілактичних заходів щодо недопущення захворювання птиці на туберкульоз, встановлення ветеринарно-санітарних заходів у випадках спалаху зазначеної інфекції птиці у птахогосподарствах різних форм власності, і є обов’язковим для виконання птахогосподарствами всіх форм власності і відомчої підпорядкованості, фізичними особами та суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються птахівництвом.

У зв’язку з тим, що в Україні відсутня Інструкція щодо захворювання на туберкульоз птиці, а епізоотична та епідемічна ситуація щодо туберкульозу в Україні є складною, виникла необхідність створення її для вирішення проблем пов’язаних з цією хворобою.

При дотриманніветеринарно-санітарних, технологічних вимог, регламентованих цією Інструкцією буде забезпечено епізоотичне благополуччя птахівничих господарств щодо туберкульозу птиці, а у разі спалаху захворювання прискорить його ліквідацію та попередить поширення даного захворювання як у птахогосподарстві так і навколишніх територіях.

Проект регуляторного акту саме і покликаний забезпечити заходи з профілактики зазначеної хворобиу птахівничих господарствах України, незалежно від форм власності. Вказаний проект оприлюднюється на сайті з метою отримання від суб’єктів господарювання, що займаються виробництвом птахоподукції усіх форм власності та інших зацікавлених фізичних і юридичних осіб зауважень та пропозицій щодо проекту змін та доповнень до Інструкції з профілактики та ліквідації захворювання туберкульозу птиці. Зауваження та пропозиції необхідно надсилати в письмовому вигляді на адресу:

1. Державний центр ветеринарної медицини птахівництва: 02160, м.Київ Возз’єднання, 15 Телефон: (044) 554-12-13, 554-22-26 Факс:(044) 554-22-26.

2. Державного департаменту ветеринарної медицини: 01001, м.Київ, вул.Хрещатик,24 Телефон:(044)279-12-70 Факс:(044)279-48-83.


3. Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємства:

01011, м.Київ, вул. Арсенальна, 9/11 Факс:(044)254-43-78

 

Термін, протягом якого розробники проекту регуляторного акту збирають зауваження та пропозиції зацікавлених осіб складає один місяць починаючи з дня опублікування проекту на сайті.

 

 

НАКАЗ

 

_________ 2006року м. Київ № _____

 

 

Щодо затвердження Інструкції

з профілактики та ліквідації

туберкульозу птиці

Відповідно до статті 7 Закону України “Про ветеринарну медицину”, Положення про Державний департамент ветеринарної медицини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 червня 2001 року № 641, та з метою забезпечення епізоотичного благополуччя у птахогосподарствах України

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Інструкцію з профілактики та ліквідації туберкульозу птиці (додається).

2. Директору Державного центру ветеринарної медицини птахівництва Стецю В.В. подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та в 10-денний термін забезпечити його тиражування та надсилання установам ветеринарної медицини Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

3. Головним державним інспекторам ветеринарної медицини Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя довести зазначену Інструкцію до відома установ системи ветеринарної медицини України та забезпечити контроль за її виконанням.

4. Визнати такими, що втратили чинність, п. 2.5.3., 4.10. в Інструкції про заходи з профілактики та оздоровлення тваринництва від туберкульозу затверджену наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини України від 19.01.94 року № 2.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Вержиховського О.М. – заступника Голови Державного департаменту ветеринарної медицини.

 

Голова Державного департаменту

ветеринарної медицини І.Ю. Бісюк

 

 

Інструкція


Дата добавления: 2015-11-25 | Просмотры: 412 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)