АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

На весняний семестр 2012-2013навч.р

Прочитайте:
  1. I курс; II семестр
  2. II курса факультета ВСО (заочное отделение) 3 семестр (ДО)
  3. V КУРС, IX семестр
  4. V. Організація, проведення та документальне оформлення семестрового контролю
  5. VII семестр
  6. X семестр
  7. X семестр
  8. ВТОРОЙ СЕМЕСТР
  9. ВТОРОЙ СЕМЕСТР
  10. Задачи (2 семестр)

ПЛАН

Практичних занять з курсу пропедевтики внутрішньої медицини

Модуль 2: «Симптоми та синдроми при захворюваннях внутрішніх органів» для студентів ІІІ курсу I та III медичного факультетів

На кафедрі про педевтики внутрішньої медицини №2 та медсестринства

на весняний семестр 2012-2013навч.р.

  1. Основні клінічні прояви при хронічному бронхіті та бронхіальній астмі. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  2. Основні клінічні прояви при хронічному обструктивному захворюванні легень. Синдром дихальної недостатності при патології бронхо-легеневої системи. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  3. Пневмонії: симптоми та синдроми на підставі клініко-інструментальних та лабораторних методів дослідження. Абсцес легень. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  4. Пневмосклероз. Рак легень. Основні симптоми та синдроми при сухому та ексудативному плевриті. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  5. Мітральні вади серця: основні симптоми та синдроми на підставі клініко-інструментальних методів обстеження. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  6. Аортальні вади серця: основні симптоми та синдроми на підставі клініко-інструментальних методів обстеження. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  7. Основні симптоми та синдроми при гіпертонічній хворобі та симптоматичних артеріальних гіпертензіях. Гіпертонічні кризи. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  8. Ішемічна хвороба серця: основні симптоми та синдроми при стенокардії та інфаркті міокарда. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  9. Синдром серцевої недостатності при патології серцево-судинної системи. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  10. Контроль знань та практичних навичок з діагностики захворювань органів дихання та серцево-судинної системи. Написання історії хвороби
  11. Клініко-інструментальне та лабораторне дослідження хворих на хронічний гастрит, виразкову хворобу шлунка та 12-палої кишки. Основні симптоми та синдроми. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  12. Основні клінічні та лабораторні прояви хронічних гепатитів і цирозів печінки. Курація хворих, розгляд історії хвороби. Основні симптоми та синдроми при захворюваннях жовчовивідних шляхів: хронічному холециститі, холангіті, жовчнокам'яній хворобі.
  13. Основні симптоми та синдроми при захворюваннях нирок -гострому та хронічному гломерулонефриті та пієлонефриті. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  14. Основні симптоми та синдроми при гострій та хронічній нирковій недостатності. Курація хворих, розгляд історії хвороби
  15. Контрольна курація
  16. Основні симптоми та синдроми при анеміях. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  17. Основні симптоми та синдроми при лейкозах. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  18. Основні симптоми та синдроми при цукровому діабеті. Курація хворих, розгляд історії хвороби.
  19. Підсумковий модульний контроль, у т.ч. Тест-контроль теоретичної підготовки Контроль практичних навичок Аналіз результатів інструментальних та лабораторних досліджень

 

Зав.кафедрою,

професор Т.С. Оспанова


Види самостійної роботи


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 452 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)