АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Європейський тиждень тестування на ВІЛ

Мне хотелось бы поблагодарить Адама Робинсона (мой любимый) и Самсона Дэя (мой сын) за то, что они — Звезда и Солнце моего мира, мои радость и гордость, и за то, что они напоминают мне: пора устроить стирку.

Самсон скажет: «Я уже все это знаю». Самсон, которому уже шесть и который знает, что я знаю не все, и который многое узнал с тех пор, когда думал, что я знаю все. Адам согласится: «Да, ведь все это нам уже знакомо», — после того как я сотню раз повторяла все это.

Європейський тиждень тестування на ВІЛ

 

З 21 по 28 листопада 2014 року вдруге в Україні стартує Європейський Тиждень тестування на ВІЛ. Ця подія надає можливість усім учасникам боротьби з епідемією ВІЛ по всій Європі об’єднатися упродовж одного тижня. За участі громадянського суспільства, організацій охорони здоров’я, медичних працівників, політиків максимальна кількість людей отримає інформацію про свій ВІЛ-статус та дізнається про профілактику інфікування ВІЛ, а ті, хто отримає «позитивний» результат тесту, будуть забезпечені якісними безкоштовними медичними послугами. Темою цього тижня буде: «Говори про ВІЛ. Пройди тест на ВІЛ.» Мета акції – розпочати відкриту розмову про переваги тестування на ВІЛ та знання свого ВІЛ-статусу. Якщо ми об’єднаємося упродовж цього тижня, ми зможемо змінити життя тисяч людей по всій Європі, які живуть з ВІЛ і не знають про це, та вберегти від хвороби тих, хто постійно ризикує інфікуватися ВІЛ.  
Упродовж тижня співробітники МБФ «Вертикаль» у партнерстві з Київським Міським Центром профілактики і боротьби зі СНІДом за фінансовою підтримкою AHF проведуть тестування серед студентства Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». 28.11.14р. тестування відбуватиметься у м. Києві, вул. Львівська, 23; корпус 1, каб. 103,104 з 11.20 до13.00. У рамках акції буде проведено інформаційне заняття для студентів. У результаті акції 150 людей дізнаються про свій ВІЛ-статус. Усі ВІЛ-позитивні люди гарантовано отримають послуги з супроводження до медичної установи для подальшого обстеження та, при необхідності, лікування.

Наш багаторічний досвід у ВІЛ-сервісі, особиста та професійна мотивація є гарантією якості нашої роботи!

Запрошуємо взяти участь в акції як учасників, так і волонтерів. Для отримання додаткової інформації зв’яжіться будь ласка з Юлією Дороховой (тел. 098-538-97-69)

Партнери акції:

 


Дата добавления: 2014-12-11 | Просмотры: 394 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)