АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

порядок розподілу активів

Прочитайте:
  1. IV. Порядок направления на консультацию
  2. V. Порядок направления на госпитализацию
  3. V. Порядок освидетельствования на ВИЧ-инфекцию
  4. V. Порядок освидетельствования на ВИЧ-инфекцию
  5. VІІ. Джерела активів (доходів), порядок контролю і звітності Фонду.
  6. Алгоритм (порядок) действий врача при переливании крови
  7. Виды арбитражных апелляционных судов, порядок образования, полномочия
  8. Виды арбитражных судов субъектов Российской Федерации, порядок образования, полномочия
  9. Возможный порядок проведения мозгового штурма в группе.
  10. Генеральный прокурор РФ, его полномочия, порядок назначения на должность

11.1. Фонд припиняє свою діяльність шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу або перетворення) або ліквідації відповідно до чинного законодавства України. Фонд є таким, що припинився, з дня внесення до Єдиного державного реєстру запису про його припинення.

11.2. Загальні збори учасників Фонду, суд або орган, що прийняв рішення про припинення Фонду, зобов'язані протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, який вносить до Єдиного державного реєстру відомості про те, що юридична особа перебуває у процесі припинення і публікує відповідне повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації. Загальні збори учасників Фонду, суд або орган, що прийняв рішення про припинення Фонду, відповідно до діючого законодавства призначають комісію з припинення Фонду (комісію з реорганізації, ліквідаційну комісію), голову комісії або ліквідатора та встановлюють порядок і строк заявлення кредиторами своїх вимог до Фонду, що припиняється. Виконання функцій комісії з припинення Фонду може бути покладено на Президента Фонду. З моменту призначення комісії до неї переходять повноваження щодо управління справами Фонду. Строк заявлення кредиторами своїх вимог до Фонду, що припиняється, не може становити менше двох і більше шести місяців з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення Фонду.

11.3. Реорганізація (злиття, приєднання, поділ або перетворення) Фонду здійснюються за рішенням загальних зборів учасників, якщо за це рішення проголосувало не менш ніж 3/4 осіб, присутніх на загальних зборах учасників. При реорганізації Фонду його права і обов’язки переходять до правонаступників, якими можуть бути одна чи кілька благодійних організацій. Порядок проведення реорганізації (злиття, приєднання, поділу або перетворення) визначається відповідно до вимог чинного законодавства України.

11.4. Ліквідація Фонду здійснюється за рішенням загальних зборів учасників, якщо за це рішення проголосувало не менш ніж 3/4 осіб, присутніх на загальних зборах учасників, або за рішенням суду чи державних органів на підставах, передбачених чинним законодавством України. Порядок і строки проведення ліквідації визначаються відповідно до вимог чинного законодавства України.

11.5. Державна реєстрація припинення Фонду здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

11.6 У разі ліквідації Фонду його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу бюджету, якщо інше не передбачено законом, що регулює діяльність відповідної неприбуткової організації.

 

 


Дата добавления: 2015-08-06 | Просмотры: 593 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)