АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Організація ветеринарно-санітарного контролю на ринках

Прочитайте:
  1. II. Організація і склад експертних комісій
  2. II. Організація і склад медико-соціальних експертних комісій
  3. IV. Організація навчально-виховного та реабілітаційного процесу
  4. VІ.1. Матеріали контролю для підготовчого етапу заняття
  5. А. Задачі для самоконтролю
  6. А. Матеріали для самоконтролю
  7. Б – тести для контролю вихідного рівня знань.
  8. Б – тести для контролю вихідного рівня знань.
  9. Б. Задачі для самоконтролю
  10. Б. ТЕСТИ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ

Лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи в своїй діяльності керуються законами України "Про ветеринарну медицину", "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини", ветеринарно-санітарними правилами для ринків та положенням про державну лабо­раторію ветеринарно-санітарної експертизи на ринку, затверджені нака­зом Головного державного інспектора ветеринарної медицини.

Ці лабораторії функціонують на ринках (зоологічних ринках), ринко­вих комплексах усіх типів, торгівельних майданчиках, незалежно від форм власності, де організовано продаж тварин, продукції тваринного і рослинного походження, кормів тваринного і рослинного походження, кормових добавок та ін. і де є обов'язковим проведення ветеринарно-санітарної експертизи.


Лабораторія є структурним підрозділом районної (міської) держав­ної лабораторії ветеринарної медицини або відповідної державної уста­нови ветеринарної медицини. У штат лабораторії входять лікарі ветери­нарної медицини, фельдшери (лаборанти) ветеринарної медицини, ве­теринарні санітари. Чисельність фахівців встановлюється, залежно від кількості проведених експертиз продукції за робочий день, а також, ви­ходячи з обсягу робіт щодо здійснення контролю за об'єктами, розташо­ваними на території ринку (табл.).

Таблиця 15


Дата добавления: 2015-10-20 | Просмотры: 531 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)