АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Велика Британія

Прочитайте:
  1. В останні роки велика увага приділяється гормональній активності деяких пухлин Бренера, що
  2. Великая роль «симптома».

Державна ветеринарна служба Великобританії знаходиться в складі Міністерства сільського господарства, риболовства і продовольства, яку очолює головний ветеринарний лікар. У його підпорядкуванні знахо­диться 19 старших ветеринарних інспекторів, які керують ветеринарною службою та проводять нагляд в окремих зонах країни, в яку входить де­кілька графств (їх в країні 76). У кожному районі є свій ветеринарний ін­спектор. Ветеринарний нагляд і деякі інші види робіт виконують і лікарі, які займаються приватною практикою на запрошення державних інспек­торів. Навантаження на одного лікаря складає 1,9 тис. умовних одиниць. Вивчення хвороб тварин, лабораторно-діагностична робота, а також ви­пуск деяких біопрепаратів виконує Центральна лабораторія і 17 діагнос­тичних лабораторій. У Шотландії таку ж роботу виконує центральна ве­теринарна лабораторія.

Всі ветеринарні лікарі країни об'єднані в Королівську ветеринарну асоціацію. Займатись ветеринарною практикою мають право лише чле­ни асоціації.

У Великобританії підготовку ветеринарних спеціалістів ведуть в ше­сти університетах. Підготовкою кадрів для сільського господарства ке­рує Комітет по підготовці спеціалістів, який знаходиться в підпорядку­ванні Міністерства сільського господарства. Навчання в університетах фінансується на 95% державою.


Дата добавления: 2015-10-20 | Просмотры: 445 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)