АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Закріплення ендотрахеальної трубки

Прочитайте:
  1. ВВЕДЕНИЕ ГАЗООТВОДНОЙ ТРУБКИ.
  2. Введення плевральної дренажної трубки.
  3. Використання газовивідної трубки
  4. Використання міхура із льодом, газовивідної трубки, грілки під час догляду за хворими.
  5. Двухпросветные эндобронхиальные трубки
  6. Длительность нахождения интубационной трубки в трахее.
  7. Изгибы нервной трубки
  8. Интубационные трубки и интубация трахеи
  9. Кивает на полку над головой, внимательно рассматривая две декоративные курильные трубки, вокруг которых расставлены свечи.

Існує декілька хороших методів закріплення ендотрахеальної трубки. Нижче описано найбільш простий та дешевий спосіб: використовуйте довгий шматок стрічки на тканій основі. Скрутіть петлю по середині. Одягніть петлю на ендотрахеальну трубку та протягніть кінець стрічки через петлю, формуючи «глуху петлю» (дивіться малюнок внизу). Впевніться, що вузол не буде ковзати, зав’язавши простий вузол навколо нього, як продемонстровано на малюнку. Протягніть один кінець стрічки навколо шиї пацієнта, з метою уникнення рухів шиєю використовуючи корцанг Магілла, та зав’яжіть обидва кінці разом.

Фіксуючи трубку біля рота або ніздрів, протягніть тканину над вухами і далі навколо шиї.


Дата добавления: 2015-10-20 | Просмотры: 454 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)