АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Інше/спеціальні примітки

Прочитайте:
  1. Примітки

1. За допомогою голки меншого діаметру можна не аспірувати кров навіть тоді, коли голка знаходиться всередині судини, оскільки клітини крові можуть затромбувати головку голки і запобігти аспірації в шприц. Часто зміщуйте голку, щоб уникнути введення великої кількості анестетика в кровоносну судину.

2. Інфільтруйте підшкірну жирову клітковину максимально повільно: це зменшить біль від введення препарату.

3. Спочатку інфільтруйте проксимальну частину рани перед виконанням ін’єкцій у дистальну частину. Це забезпечить часткову анестезію, а ін’єкції у дистальну частину будуть менш болючими.

4. Справжні алергічні реакції до амідних місцевих анестетиків (наприклад, лідокаїн®, бупівакаїн) бувають дуже рідко.

Альтернативні методи зашивання рани: за допомогою лейкопластира, клею, волосся (рани на скальпі) і скобок. Лейкопластир і клей – легка альтернатива компактного розміру швам або скобкам. Для з’єднання країв рани за допомогою клею, лейкопластира або волосся анестезія не потрібна.

Показання

1. Ушивання чистих ран або дезінфікованих за допомогою обробки шкіри, промивання та хірургічної обробки.

Протипоказання

1. НЕ зашивайте інфіковані рани.

2. НЕ зашивайте колючі, різані або вогнепальні рани.

3. НЕ зашивайте укуси тварин або людей.

4. НЕ зашивайте рани, отримані більш як 12 годин тому.


Дата добавления: 2015-10-20 | Просмотры: 426 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)