АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Тема №7: Автоматизація підготовки юридичних документів основі у середовищі MS Office.

Прочитайте:
  1. Базовий рівень підготовки.
  2. Базовий рівень підготовки.
  3. В середовищі MS Excel розв’яжіть задачу. 5 балів
  4. В середовищі MS Excel розв’яжіть задачу. 5 балів
  5. В середовищі MS Excel розв’яжіть задачу. 5 балів
  6. В якому середовищі проявляють активність ферменти залоз шлунка?
  7. Вихідні дані для розрахунку ціни на основі відчувається ценности, що, продукту
  8. ДЛЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ
  9. Досліджень, на основі яких базується Протокол (шкала рівнів доказовості)
  10. Заборонено використовувати естрогени та простагландин F2a з метою підготовки пологових шляхів до розродження.

 

Варіант № 1.

1. Створіть електронний шаблон документа з полями:

ДОВІДКА № __

Видано Прізвище Ім'я По батькові, у тім, що він дійсно є співробітником фірми

"Гарна робота" у посаді.…….

Дата видачі довідки.… Довідка дійсна протягом місяця з дня видачі.

Директор фірми...…………...... Старанний П. Л.

Перше поле повинне бути цілим числом. Друге поле - текстове. Поле "у посаді" …… повинно бути типу "список". Дата видачі довідки повинна бути автоматично обновлюваною. Отриманий документ збережіть як файл MS Word типу "шаблон" з ім'ям Шаблон довідки про місце роботи на дискеті.

2. У MS Word створити макрос, що вставляє в рядок документа який-небудь спеціальний символ (наприклад ®) у лапках і охоплений пробілами з обох сторін.

Варіант № 2.

1. Створіть електронний шаблон документа з полями:

ДОВІДКА № ___

Видано Прізвище Ім'я По батькові, у тім, що він дійсно є співробітником фірми "Гарна робота" у посаді ….

Дата видачі довідки … Довідка дійсна протягом місяця з дня видачі.

Директор фірми...…………...... Старанний П. Л.

Поле для номеру довідки повинно бути числом цілого типу. Два других поля повинні бути текстовими. Поле "у посаді …… " повинно бути типу "список". Дата видачі повинна автоматично обновлятися. Отриманий документ збережіть як файл типу "шаблон" з ім'ям Шаблон довідки про місце роботи у дискеті.

2. У MS Word створити макрос, що вставляє в рядок документа який-небудь спеціальний символ (наприклад §) у лапках і охоплений пробілами з обох сторін.
Варіант № 3

1. Дано таблицю передбачуваних відвідувачів магазина фірми з іменами, по батькові і прізвищами клієнтів. (Нехай це будуть 10-12 чоловік, дані про які в таблицю введіть самостійно). Користаючись можливостями MS Word по створенню серійних документів на основі "злиття", створити і зберегти на дискеті у виді файлу Word серію запрошень з текстом:

Шановний ___________________

Фірма "Сучасний одяг" запрошує відвідати наш фірмовий салон – магазин, де Ви зможете примірити і придбати усе, що Вам сподобається.

З повагою, адміністрація фірми.

2. У MS Word створити макрос, що вставляє в рядок документа який-небудь спеціальний символ (наприклад ©) у лапках і охоплений пробілами з обох сторін.

Варіант № 4

1. Дано таблицю майбутніх клієнтів фірми з іменами, по батькові і прізвищами клієнтів. (Нехай це будуть 10-12 клієнтів, дані про які в таблицю введіть самостійно). Користаючись можливостями MS Word по створенню серійних документів на основі "злиття", створити і зберегти на дискеті у виді файлу Word серію запрошень з текстом:

Шановний ___________________

Автосалон "Родео" запрошує нас відвідати у наступному місяці, де Ви зможете придбати нові моделі автомобілів.

З повагою, адміністрація фірми

2. У MS Word створити макрос, що вставляє в рядок документа який-небудь спеціальний символ (наприклад Ï) у лапках і охоплений пробілами з обох сторін.

Варіант № 5

1. Дано таблицю відвідувачів магазина фірми з іменами, по батькові і прізвищами клієнтів. (Нехай це будуть 10-12 чоловік, дані про які в таблицю введіть самостійно). Користаючись можливостями MS Word по створенню серійних документів на основі "злиття", створити і зберегти на дискеті у виді файлу Word серію запрошень з текстом:


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 414 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)