АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Виготовлення плаката

Прочитайте:
  1. Клініко-технологічні етапи виготовлення знімних шин
  2. Клініко-технологічні етапи виготовлення знімних шин
  3. Клініко-технологічні етапи виготовлення знімних шин
  4. Клініко-технологічні етапи виготовлення знімних шин
  5. Строки виготовлення й ремонту протезно-ортопедичних виробів ортопедичного взуття

 

 

Створіть в DRAW потрібне зображення та перейдіть до режиму друкування. Використовуючи поля # of tiles вкладки Layot \ Макет або поля Tiles Across / Down на панелі властивостей, знаходячись в режимі попереднього перегляду друку (щоб перейти до нього, клацніть кнопкою Print Tiles Pages / Друкування фрагментів), змініть число друкованих сторінок для розтину зображення, що перевищує формат друкача. Розмір друкованого зображення буде збільшуватися автоматично із збільшенням кількості сторінок, з яких складається це зображення. Також автоматично будуть змінюватися і інші параметри друкованого макета.

Цей метод дозволяє створювати невеликі CDR-файли, а масштабувати їх безпосередньо під час друкування.

Наприклад, за допомогою цього метода друкачем формата А4 можна надрукувати напис розміром 841х594 мм. Для цього потрібно буде склеїти 8 аркушів паперу, параметр Tiles Across / Down має значення за горизонталлю –4, а за вертикаллю – 2 (рис.16).

Рис. 16. Друкування зображення по частинах


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 461 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)