АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Документи від 28 червня 1943 р. про продуктивність крематорію в Освенцімі.

Прочитайте:
  1. ВІДДАЧА (ПРОДУКТИВНІСТЬ) ЗМІННОГО ФАКТОРА В-ВА.
  2. ОБЛІКОВІ ДОКУМЕНТИ

Щоб довести казкову продуктивність Освенціму, прихильники теорії знищення невтомно цитують нібито написаний 28 червня 1943 р. керівником будівельного управління Освенціму Бішофом своєму шефові бригаденфюреру СС Каммлеру лист, у якому продуктивність крематоріїв Освенціму і Біркенау зазначена наступним чином:

- крематорій I: 340 персон,

- крематорії II і III: по 1440 персон,

- крематорії IV і V: по 768 персон.

Отут насамперед впадає в очі незвичне слово "персона", яке звучить не по-німецьки. Але найпоказовішим є сам зміст листа.

Якщо вірити даним, які наводяться в літературі з голокосту - як-от у зразковій книзі Хільберга, - головний крематорій I Освенціму мав 6 муфелів (муфельних печей), крематорії II і III у Біркенау - по 15 муфелів кожний, а крематорій IV і V (також у Біркенау) - по 8 муфелів. Загалом виходить 52 муфелі. У наші дні в сучасних крематоріях спалення одного трупа в муфелі триває від 1 до 1,5 годин. Якщо в 52 муфелях спалювати 4756 трупів на день, то на кожний муфель припаде 95 трупів на день і, таким чином, продуктивність крематоріїв в Освенцімі повинна була бути в 4 рази вищою за сучасних! Це значить, що в Освенцімі або були скасовані закони теплотехніки, або зазначений лист є фальшивкою.

Карло Маттоньо дає незаперечний доказ що лист - несправжній.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 488 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)