АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Б) дослідження Арнульфом Ноймайером способу усунення трупів

Прочитайте:
  1. Real-time PCR (ПРЛ у реальному часі) та її застосування у вірусологічних дослідженнях.
  2. А) Загальне об’єктивне дослідження.
  3. А. Рентгенівські методи дослідження.
  4. АНТРОПОМЕТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
  5. Антропометричні дослідження дітей різного віку та особливості їх проведення
  6. АНТРОПОМЕТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ХВОРИХ
  7. ВЗЯТТЯ КАЛУ ДЛЯ БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ
  8. ВЗЯТТЯ КАЛУ ДЛЯ КОПРОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ
  9. Виды лучевой терапии по источ излучен, способу подведения энергии

А. Ноймайер - інженер. У своєму дослідженні він виходив із цифри в 875 тис., що була названа на процесі Дем’янюка. Для того щоб 875 тис. трупів спалити на відкритому повітрі, потрібно, за витрачання 200 кг дров на труп, - 195 тис. тонн. Таким чином, йдеться про ділянку лісу в 6,4 км довжиною і 1 км шириною. Для процедури спалення, що тривала, як стверджують, з початку березня і до кінця серпня 1943 р., була потрібна щоденна робота 2800 лісорубів, з урахуванням того, що одна людина валить на день, очищує, розпилює і складує одне дерево. Однак, як оповідає література з "голокосту", у Треблінці було всього 500 "робочих жидів", з яких, як повідомляє Ріхард Глоцар, "що вижив у голокості", команда лісорубів складалося тільки з 25 чол., тобто 1,5 % від необхідної кількості. Крім того, поблизу Треблінки немає справжнього лісу. А чи може бути непоміченим транспортування залізницею 195 тис. тонн деревини? Або деревину добували в якійсь інший спосіб?

Рушимо далі. 875 тис. трупів утворюють 2900 тонн золи; додамо до них 100 тонн деревної золи. Втім, в золі сотень тисяч трупів залишаються неспалимі частини – тобто одних зубів 20-30 млн. штук. І якби Совєти або поляки знайшли хоч невеличку частку всіх цих залишків, то з надзвичайним галасом зараз же зібрали б міжнародну комісію і продемонстрували б світу докази німецької жорстокості. Але вони цього не зробили. Чому?

в) абсурдність легенди про "чисто винищувальні табори"

В антиревізіоністському творі Тілла Бастіана офіційна мудрість про "табори знищення" викладається так:

"Осінь 1943 року. В 300 км на північ від Освенціму коять свою чорну справу Собібор і Треблінка. Коли масові вбивства там припинилися, головним центром знищення, якого світ не знав, став табір Освенцім-Біркенау.

Рудольф Хесс, який відвідав табір знищення Треблінка (у червні 1941 р., за 13 місяців до початку його існування!), отак пишався поліпшенням, яке він у себе ввів. "Комендант табору Треблінка, - повідомляє Хесс, - сказав мені, що 800 тис. він ліквідував за півроку. Він застосовував моноксид, який мало ефективний. Коли я побудував будинок знищення в Освенцімі (який? їх там багато), я використовував циклон-Б.... Іншим поліпшенням було те, що ми побудували ГК, що вміщали відразу 2 тис. чоловік, тоді як у Треблінці в кожній з 10 ГК поміщалося лише по 200 чоловік".

Цим пасажем пан Бастіан з усією ясністю показує, за кого він приймає своїх читачів: за ідіотів. Він заявляє: "У Бельжеці за 10 місяців - табір відкритий у березні 1942 р. - було вбито і спалено на відкритому повітрі 600 тис. чоловік. У Треблінці... 974 тис., майже всі жиди, з них 894 тис. - за 8 міс., тому що в інший час, згідно з Хессом, за 6 міс. спромоглися ліквідувати тільки 80 тисяч".

Однак навіщо тоді було навесні 1943 р. в Біркенау зводити в крематоріях ГК, якщо так ефективно функціонували інші табори знищення? Лише в Бельжеці і Треблінці за таких темпів роботи можна було без проблем знищити всіх захоплених жидів. Чому так несвоєчасно були зачинені обидві "фабрики смерті" і вирішено було зводити ГК в Освенцімі?

Будівництво 4-х крематоріїв у Біркенау голокостники пояснюють необхідністю позбутися трупів отруєних. Але, навіщо зводити крематорії, якщо будь-яку кількість трупів можна за допомогою горючих матеріалів і без них спалити просто на відкритому повітрі, не залишаючи ніяких слідів? І чому ж "газ моноксид був не ефективний", якщо за його допомогою в рекордно короткий термін докінчили 1,824 млн. чоловік?


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 478 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)