АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

РЕЙТИНГОВА СИСТЕМА БАЛІВ, ЩО ПРИСВОЮЮТЬСЯ СТУДЕНТАМ

Прочитайте:
  1. IV. Методические указания студентам по подготовке к занятию
  2. IV. Система изложения
  3. IX. Дыхательная система
  4. IX. Система HLA
  5. Автономна нервова система
  6. АНАСТОМОЗИ МІЖ ВЕНОЗНИМИ СИСТЕМАМИ
  7. Антигенная система Резус.
  8. АНТИКОАГУЛЯНТНАЯ СИСТЕМА
  9. Антиноцицептивная система
  10. Артериальная система

З метою інтенсифікації навчального процесу, систематичності засвоєння навчального матеріалу, установлення зворотного зв’язку з кожним студентом, своєчасного контролю та корегування навчально-виховного процесу, підвищення мотивації й відповідальності студентів за результати навчальної діяльності та зменшення пропусків навчальних занять успішність кожного студента з фізіології оцінюється за рейтинговою шкалою.

Максимальна кількість балів, що присвоюється студентам при засвоєнні (залікового кредиту) – 200 балів, з них за поточну навчальну діяльність – 120 балів (60%), за результатами модульного підсумкового контролю – 80 балів (40%).

Кількість балів за поточний контроль розподіляється між практичними заняттями з виділенням певної суми балів на деякі обов’язкові види самостійної роботи, що передбачені навчальною програмою. На кожному практичному занятті за поточну навчальну діяльність студент отримує оцінки за теоретичну підготовку до заняття (перевіряється шляхом тестування та опитування) і практичну роботу в класі. Оцінки виставляються за традиційною шкалою (від 2 до 5), а потім конвертуються в рейтингові бали, причому незадовільна оцінка «2» конвертується в «0» балів. На кожному з 38 практичних занять (крім 18-го) проводиться поточне тестування та усне опитування (визначається рівень підготовки студентів до заняття). До загального рейтингу також додаються також оцінки за практичну роботу в класі, виконання домашніх задач та індивідуальна робота студентів (ІРС).

 

Самостійна робота студента

  Тема роботи Бал
  Основні етапи розвитку фізіології  
  Дослідження ролі спинного і головного мозку в регуляції функцій організму  
  Дослідження гуморальних механізмів в регуляції функцій організму  
  Фізіологічні основи поведінки. Дослідження типів ВНД  
  Складання харчового раціону  

 

Максимальна кількість поточних балів (120), яку може набрати студент при вивчені модуля, вираховується додаванням балів, що відповідають оцінці «5», які можна отримати на практичних заняттях, та балів за індивідуальну самостійну роботу (засвоєння практичних навичок, підготовку огляду наукової літератури та розв’язання задач). Мінімальна кількість балів, яку потрібно заробити, складає 60% від мінімальної кількості балів, тобто 72 бали. До підсумкового модульного контролю допускаються студенти, які повністю відвідали аудиторні навчальні заняття й виконали всі види робіт, передбачені навчальною програмою, та при вивчені модуля набрали кількість балів меншу за мінімальні 72 бал.



Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 456 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)