АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Положення про державну службу зайнятості

Прочитайте:
  1. I.Загальні положення
  2. V. Прикінцеві положення
  3. А. Початкове положення
  4. А. Початкове положення
  5. Б15 Охарактеризуйте будову ,положення матки
  6. Багатоплідна вагітність та неправильні положення плодА
  7. Вкажіть систематичне положення збудника лімфоми Беркіта.
  8. Граждан, поступающих на службу в органы внутренних дел
  9. Завдання №4. Проаналізуйте положення органів черевної порожнини щодо очеревини.
  10. Загальні положення

(постанова Кабінету Міністрів УРСР

№ 47 від 24 червня 1991 року)

 

(З наступними змінами)

(Витяг)

1. Державна служба зайнятості складається з Державного центру зайня­тості Мінпраці, центру зайнятості Автономної Республіки Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських; районних, міських і районних у містах центрів зайнятості, центрів організації професійно­го навчання незайнятого населення, центрів професійної орієнтації населен­ня, інспекцій по контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення.

До складу державної служби зайнятості входять також навчальні за­клади професійної підготовки незайнятого населення, інформаційно-об­числювальні центри, територіальні та спеціалізовані бюро зайнятості, центри реабілітації населення, підприємства, установи та організації, підпорядковані службі зайнятості.

Діяльність державної служби зайнятості провадиться під керівництвом Мінпраці, місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

(Пункт І зі змінами, внесеними згідно з постановою КМ № 315 від 29.04.1993 р. в редакції постанови КМ № 1435 від 14.09.1998 р.).

3. Послуги, пов'язані із забезпеченням зайнятості населення, його со­ціальним захистом від безробіття, надаються державною службою зайня­тості безплатно.

4. Державна служба зайнятості відповідно до покладених на неї зав­дань:

е) сприяє створенню додаткових робочих місць на підприємствах, в установах і організаціях для використання праці громадян, які потребують соціального захисту і нездатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці, а також на територіях пріоритетного розвитку;

к) вносить до місцевих державних адміністрацій пропозиції про бро­нювання на підприємствах, в установах і організаціях до 5 процентів за­гальної кількості робочих місць для осіб, які потребують соціального за­хисту і нездатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці;

м) подає допомогу бажаючим влаштуватися на роботу громадянам, у тому числі тим, які потребують соціального захисту і нездатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 471 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.005 сек.)