АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Принцип 18

Прочитайте:
  1. E) Паули принципі
  2. III. Борьба за Облигаторный принцип в Германии
  3. Американські принципи лікування хронічного панкреатиту
  4. Антибиотики. Принципы классификации антибиотиков. Механизмы антимикробного действия.
  5. Антимикробные и антитоксические лечебные и профилактические сыворотки. Принципы получения и применения.
  6. Болезнь Паркинсона, патогенез, клиника, принципы лечения. Другие проявления гипокинетически-гипертонических нарушений.
  7. В настоящее время утвердился принцип возмещения определённых, конкретных, недостающих организму больного составных частей крови (компонентная гемотерапия).
  8. Важной задачей раздела патофизиологии «Общая этиология» является разработка принципов этиотропного лечения и профилактики заболеваний и патологических процессов.
  9. Вирусные гепатиты человека, особенности их эпидемиологии. Основные свойства возбудителей. Принципы лабораторной диагностики.
  10. Вопрос: Принципы рациональной антибиотикотерапии

Процедурні гарантії

1. Пацієнт має право вибирати і призначати адвоката для представництва пацієнта як такого, включаючи представництво в ході будь-якої процедури розглядання скарги або апеляції. Якщо пацієнт не забезпечує самостійно такі послуги, адвокат призначається пацієнту безплатно, оскільки даний пацієнт не має достатніх коштів для оплати його послуг.

2. Пацієнт також має право в разі потреби користуватися послугами перекладача. Коли такі послуги необхідні і пацієнт не може забезпечити їх, вони надаються пацієнту безплатно, оскільки пацієнт не має достатніх коштів для оплати цих послуг.

3. Пацієнт і адвокат пацієнта можуть запросити і представити під час будь-якого слухання незалежний психіатричний висновок і будь-які інші висновки, а також письмові й усні докази, що стосуються справи і є прийнятними.

4. Копії історії хвороби пацієнта і будь-які доповіді та документи, що підлягають поданню, вручаються пацієнту або адвокату пацієнта, за винятком особливих випадків, коли встановлено, що розкриття конкретної інформації пацієнту заподіє серйозну шкоду здоров'ю пацієнта або поставить під загрозу безпеку інших осіб. Відповідно до внутрішньодержавного законодавства будь-який документ, поданий пацієнту, має бути, коли це можна зробити конфіденційно, вручений особистому представнику й адвокату пацієнта. У разі, коли будь-яка частина якогось документа не представляється пацієнту, пацієнт або адвокат пацієнта, якщо такий є, повідомляєтъся про непредставлення і про його причину, і це рішення може бути переглянуте в судовому порядку.

5. Пацієнт та особистий представник і адвокат пацієнта мають право бути присутніми на будь-якому слуханні, брати участь у ньому і бути заслуханими.

6. Якщо пацієнт, або особистий представник, або адвокат пацієнта просять, щоб при слуханні його справи була присутня певна особа, дана особа допускається на слухання, якщо не встановлено, що її присутність може заподіяти серйозну шкоду здоров'ю пацієнта або поставити під загрозу безпеку інших осіб.

7. Будь-яке рішення про те, чи буде слухання або його частина відкритим або закритим і чи буде про нього повідомлено громадськості, повинно прийматися з урахуванням побажань самого пацієнта, необхідності поваги права пацієнта й інших осіб на усамітнення і необхідності запобігання серйозній шкоді здоров'ю пацієнта або ризику для безпеки інших осіб.

8. Рішення, прийняте за підсумками слухання, і його мотиви викладаються у письмовій формі. Копії видаються пацієнту й особистому представнику або адвокату пацієнта.При ухваленні рішення про те, чи буде рішення опубліковане цілком або частково, варто повністю враховувати побажання самого пацієнта, необхідність дотримання таємниці його приватного життя і приватного життя інших осіб, зацікавленість громадськості у відкритому чиненні правосуддя і необхідність запобігання серйозній шкоді здоров'ю пацієнта або ризику для безпеки інших осіб.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 440 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)