АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Методика проведення практичного заняття

Прочитайте:
  1. A. Заняття № 17
  2. A. Перелік основних термінів, параметрів, які повинен засвоїти студент при підготовці до заняття
  3. N Проведення профілактики захворювань серед породіль та новонароджених.
  4. V. Етапи проведення заняття
  5. V. Зміст теми заняття.
  6. V. Матеріали методичного забезпечення заняття
  7. V. Основні етапи заняття
  8. VI. Методика
  9. VI. Методичне забезпечення заняття
  10. VII.Методика оценки энтерогастрограммы.

На першому занятті викладач проводе інструктаж з техніки безпеки (якщо є такі умови), що відзначається у журналі викладача підписом студента.

Після перевірки присутніх викладач проводе письмовий вхідний контроль базових знань (додається набір з 15 тестів згідно кількості студентів: на десяток, підгрупу, групу). (Додаток 1 до методичної розробки та трафарети для перевірки вірних відповідей).

Далі викладач проводе розподіл студентів для курації хворих та визначає їх задачі.

 

Завдання Вказівки студентам викладача Примітка викладача для студентів
1. Провести курацію хворого з діагнозом ІЕ У ході обстеження виявити: 1. Ознаки враження клапанів серця(клінічні і додаткові) 2. Наявність ознак запалювального інфекційного процесу 3. Характерні для ІЕ зміни при ЕхоКГ, рентгендослідженні, в лабораторних даних Звернути особливу увагу на: · термін існування виявлених скарг і об'єктивних даних · перебіг захворювання, якість терапії на попередніх етапах лікування · термін появи змін при ЕхоКГ  

 

Викладач працює згідно з планом організації заняття, наприкінці проводе вихідний контроль знань. Набір матеріалів для вихідного контролю додається (ситуаційні та клінічні задачі, рентгенівські знімки, тести та ін.). (Додаток 2 з еталонами вірних відповідей).

Перед закінченням заняття викладач підводе його підсумки з оцінкою кожного студента та оголошує тему наступного заняття.


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 343 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)