АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Статистика розповсюдження в Україні

Прочитайте:
  1. Cтатистика розповсюдження у світі
  2. Визначити швидкість розповсюдження пульсової хвилі в артеріях.
  3. Епізоотичні особливості та розповсюдження ІРТ
  4. Інформатизація медицини та охорони здоров'я в Україні
  5. Історія розвитку і становлення загального догляду в Україні
  6. НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВІ ЗАКОНОДАВЧІ АКТИ ВІДНОСНО РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ ТА ІНВАЛІДІВ В УКРАЇНІ
  7. Определение, статистика.
  8. ОСЛОЖНЕНИЯ И СТАТИСТИКА
  9. Основою робочої клінічної класифікації ГН у дітей в Україні є прийнята в 1976 р. у м. Вінниці класифікація первинного ГН.
  10. Основою робочої клінічної класифікації НС у дітей в Україні є прийнята в 1976 р. у Вінниці класифікація первинного ГН.

 

 

 

 

Згідно офіційній статистиці міністерства охорони здоров`я України, серцево- судинні захворювання являються причиною номер один смертності українців. У 2010 році від захворювань системи кровообігу в Україні померло 465 тисяч людей. У перерахунку на 100 000 населення це у 2-3 рази більше, ніж в інших країнах Європи.

Якщо ситуація не зміниться на краще,то через 50 років населення України зменшиться вдвічі, на 23 мільйона людей. В нашій країні гостра ситуація склалася тому, що 1) дуже мало українців приділяють потрібну увагу слідкуванню за своїм здоров`ям; 2) має місце велика пропаганда алкоголю та тютюну; 3) відсутня належна профілактика цих захворювань.

 

 


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 382 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)