АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Курйозні випадки

Прочитайте:
  1. Вкажіть випадки, коли виявляється коробковий відтінок перкуторного звуку (виберіть всі
  2. Дитині 7 років. Щеплення не проводились. В класі є випадки кору. Які характерні симптоми може виявити медсестра в продромальному періоді?
  3. Матеріали про групові нещасні випадки в Україні
  4. Матеріали про нещасні випадки в АТО України
  5. НЕЩАСНІ ВИПАДКИ, ОТРУЄННЯ ТА ТРАВМИ
  6. При огляді цеховим лікарем робітників доменного цеху, що мають тривалий стаж, відзначені випадки захворювання первинною катарактою. Що стало причиною її виникнення?

· Під час так званої «яєчної атаки» в Івано-Франківську у Віктора Януковича влучило яйце і він картинно впав.

· Коли Янукович прибув до парламенту для проведення інавгурації, при вході в приміщення Верховної Ради перед ним закрилися двері, мало не вдаривши майбутнього президента.

· 15 вересня 2009 року у палаці культури «Овація» в Кривому Розі під час зустрічі з місцевим партійним активом Янукович сказав: «Я краще сів би утретє, ніж допустив би нинішню владу до влади».

· У грудні 2009 р. в Василькові після мітингу коли на площі ще залишалося близько тисячі людей Янукович запитав біля увімкненого мікрофону: «Чого ці дебіли не розходяться?»[185][186]. Ця фраза попала на відео.

· 17 травня 2010 року під час спільного з Дмитром Медведєвим покладання квітів до Могили невідомого солдата в київському Парку Слави на Януковича впав вінок.

· 30 червня 2010 Янукович під час урочистої зустрічі з президентом Шрі-Ланки Махіндою Раджапаксе не дав йому дослухати гімн. Після того, як президенти привітали один одного, оркестр почав грати гімн Шрі-Ланки. Однак, замість того, щоб дослухати гімн до кінця, Янукович повів Раджапакса обходити стрій почесної варти і вітатися з делегацією. Після цього гімн України взагалі не грали.

· 25 жовтня 2010 під час спільної прес-конференції Прем'єр-міністр Канади Стівен Харпер почав говорити по-французьки і пролунав синхронний переклад на українську. Потім Харпер, враховуючи двомовність Канади, повторив ту ж саму промову, але англійською мовою. Втім, Янукович, не зрозумівши, що прем'єр повторює вже сказане і попри те, що переклад уже пролунав, з подивом наказав перекласти: «Translate, please».

· 11 січня 2010 Янукович розсмішив аудиторію під час політичного ток-шоу, коли на питання про тероризм і МАГАТЕ несподівано відповів: «Это не балалайка. Одна палка, две струна, — говорят. Я хозяин вся страна»

· В тому ж ток-шоу він сказав: «Все, що не казали помаранчеві, все роблять навпаки. Краще не казали б… Кажуть, зима буде чудова — прийшла зима. … За щоб вони не бралися — чекай біди».

· 15 червня 2011 виступаючи на ХІІІ Всесвітньому конгресі російськомовної преси Янукович забув назву Закону «Про доступ до інформації», зробив довгу паузу, а потім попросив підказки залу: «Як він у нас називається?». Після закінчення свого виступу він залишився стояти за трибуною, лише після того, як головуючий конгресу подякував Януковичу за участь у заході, пішов зі сцени і залишив конгресс

Захоплення

Картяр, займається спортом (великий теніс), любить полювання та розводить голубів, любить швидку їзду на автомобілях — навіть брав участь у змаганнях «Бахмутський шлях». Тримає собак (курцхаари, ягдтер'єри, лабрадори, такса, лайка). Воліє читати енциклопедії, Євангеліє, книги про історичні особистості. Любить футбол.

Користується гаджетом iPad.

.

 


Дата добавления: 2015-12-16 | Просмотры: 452 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)