АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ДЕКЛАРАЦІЯ АВІАЦІЙНОГО СПОРТСМЕНА

 

 

Я ______________________________________________________________________, особисто завіряю, що зі мною проведено індивідуальну бесіду про довірливі взаємовідносини з лікарем(фельдшером)авіаційної організації ТСОУ, лікарями-фахівцями ЛЛК про важливість дотримання режиму праці, відпочинку, харчування перед польотами(парашутними стрибками), недопустимість укриття захворювань, травм в період між медичними оглядами, медичними сертифікаціями та інших причин, які б призвели до погіршення в стані здоров’я і зниження працездатності авіаційним спортсменом.

Я несу виключно особисту відповідальність за те, що б політ(парашутний стрибок)мною не починався, якщо:

- термін дії мого медичного огляду уже не дійсний, або ж виконання моїх обов’язків

на авіаційній техніці не відповідає вимогам мого медичного огляду;

- я не пройшов медичний контроль перед польотами(парашутними стрибками),

періодичний чи позачерговий медичний огляд;

- я не виконав вказівок лікаря(фельдшера) авіаційної організації ТСОУ, лікарів -

фахівців ЛЛК в обсязі їх компетенції;

- я втратив працездатність із-за захворювань, травм, операцій, стомлення, вживання

алкоголю та наслідків його, прийнятих ліків, неправильного харчування, емоційно

психологічних обставин та інших причин;

- я не впевнений в своїй надійності перед виконанням обов’язків авіаційного

спортсмена на авіаційній техніці;

- одяг і спеціальне спорядження не відповідає умовам погоди чи завданню, яке

належить мені виконати.

В разі змін чи погіршення в стані мого здоров’я, я зобов’язуюсь доповісти лікарю(фельдшеру) авіаційної організації ТСОУ і ретельно дотримуватись їх порад і вказівок. Якщо це сталося при виконанні мною обов’язків авіаційного спортсмена в повітрі-закінчити виконання завдання, доповісти керівнику польотів і діяти за його командами. При відсутності радіозв’язку с керівником польотів виконати посадку на аеродромі чи підібрану з повітря площадку, а при неможливості продовжувати виконувати завдання-рішуче використати індивідуальні засоби рятування.

 

Я зобов’язуюсь своєчасно прибути на медичний контроль перед польотами(парашутними стрибками), періодичні медичні огляди, а також додатково за вказівками лікаря(фельдшера) авіаційної організації ТСОУ і лікарів-фахівців ЛЛК у заздалегідь назначені строки своєчасно пред’являти медичні документи на медичні огляди і в період між ними.

 

Я розумію до яких наслідків може привести і яка відповідальність лягає за невиконання або ж порушення мною вищезазначених вимог обов’язкових для виконання авіаційними спортсменами.

 

„ ______ ”________________20 року. _________________________

 

 

Погодження виголосити медичну інформацію: Я дозволяю всю інформацію, яка міститься в даній медичній картці, а також будь-які додатки передати до медичного пункту Вінницького АСК. Я визнаю, що ці дані використовуються для проведення медичної оцінки, стануть і залишатимуться власністю адміністрації, за умови, що я або мій лікар зможемо мати доступ до них згідно з державним законодавством. Медична конфіденційність дотримуватиметься постійно.

 

 

„ ______ ”________________20 року. Підпис_________________________

 


Дата добавления: 2016-06-06 | Просмотры: 459 | Нарушение авторских прав



1 | 2 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)