АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Дніпропетровський державний аграрний університет

Прочитайте:
  1. ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

 

 

Кафедра нормальної та патологічної анатомії сільськогосподарських тварин

 

Тести та контрольні запитання з цитології, гістології, ембріології для оцінювання знань студентів за кредитно-модульною системою навчання

 

модуль „Інтегруючі системи організму”

(для студентів факультетів ветеринарної медицини аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації)

 

 

Дніпропетровськ, 2008

 

 

УДК 619:636

 

Тестові та контрольні запитання з цитології, гістології та ембріології для оцінювання знань студентів за кредитно-модульною системою навчання. Модуль „Інтегруючі системи організму” (для студентів факультетів ветеринарної медицини аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації). – Дніпропетровськ: ДДАУ, 2008.

 

Наведені тести та варіанти правильних відповідей, а також контрольні запитання до лекційного курсу з органів інтегруючих систем.

Матеріали призначені для студентів у період підготовки до письмового контролю знань з розділу „Інтегруючі системи організму”.

 

Укладачі:

С. Ф. Сікачина, кандидат біологічних наук, доцент

Е. В. Єсіна, кандидат ветеринарних наук, доцент

 

 

Рецензенти:

В.Т. Хомич, завідувач кафедри гістології Національного аграрного університету, доктор ветеринарних наук, професор; Л.М. Коршунова, кандидат ветеринарних наук, доцент.

 

 

Матеріали розглянуто та схвалено на засіданні кафедри нормальної та патологічної анатомії сільськогосподарських тварин ДДАУ (протокол № 12 від 18 червня 2008 р.) та методичною радою факультету ветеринарної медицини ДДАУ (протокол № 7 від 25 червня 2008 року).


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 505 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)