АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Кабіна машиніста

Вагон

Аудіювання + Граматика:

Вивчаюче читання

- Уважно слухайте текст, що читатиму і слідкуйте за тим, що я читаю в книжці (ст..31 №3).
Тепер будуємо речення за схемкою I need (Мені потрібно).

Вагон

Фізкультхвилинка під музику

5. Закрілення нового матеріалу

Вагон

Читання

Рольова гра

Сторінка 31 вправа 4. Read and translate. Play in characters. Прочитай, переклади, розіграй в ролях.

6. Узагальнення та систематизація набутих знань

Вагон

Граматика + Говоріння + Письмо

Монологічне мовлення з вербальною опорою

Складіть два речення: одне за однією схемою, інше – за другою. (відпрацювання структур I want to travel to …, I need … for this) Запишіть і кілька учнів прочитає.

Вагон

Письмо

На листочку є діалог з пропусками. Заповніть пропуски. 1 пара зачитує. Підпишіть та здайте листочки. (за ними – оцінювання)

7. Підсумок

Кабіна машиніста

Ми наздогнали Шапокляк і вона каже, що дуже перепрошує за свою поведінку. Вона повертає нашим друзям білет. Вибачимо її?

Які нові слова ви сьогодні засвоїли?
Що виконували протягом уроку?
Чи сподобався вам урок?

Домашнє завдання: складіть діалог між Вами і Чебурашкою. Домовтесь, куди поїдете взимку і W.b. – p.28-29: № 3, 4, 7

Оцінки за активність на уроці.

 

 

1. Match the picture and the word

 

 

by train, by plane, on foot, by car, by ship, by bus

2. Say

I like to travel by (on) …

3. Dialogue

Marry: Hello! Can I speak to ________________ (Нік)?

Nick: __________(Привіт)! ____________________ (Нік) is speaking.

Marry: I want to go to ____________________ (Англія) in winter. Do you want to go with me?

Nick: Yes, I do. ______________________________ (Мені потрібно) ask my mother.

Marry: OK. See you later. Bye!

Nick: __________ (Бувай!)

 

Тема: Travelling

Мета: поглиблювати лексичний запас з теми «Подорож»; розвивати мовленнєві навички: читання, говоріння, слухання і письма; розвивати увагу, уяву і мислення; виховувати доброзичливе ставлення один до одного.

Обладнання: потяг, картки для уроку, Чебурашка,Шапокляк, кубики.

Хід уроку: 1. Організаційний момент - Good morning, dear children! My name is Bohdana Mykhajlivna. Are you ready for the lesson? 2. Повідомлення теми і мети. Мотивація навчальної діяльності - Усі знають Чебурашку, Гену і Шапокляк? Наша тема «Подорож», тож подорожуватимемо сьогодні потягом разом з ними. Інсценізація ситуації… - У кожному вагоні є завдання, виконавши яке ми зможемо пройти далі. 3. Актуалізація опорних знань 1 вагон: - Take the paper. Match the picture and the word. 2 вагон: Фонетична розминка: 3 вагон: Мовленнєва розминка: Look at your paper and answer the question “How do you like to travel?” 4 вагон: Перевірка д/з: Вдома ви читали текст на сторінці 29. Виконуємо вправу 4 – answer the questions. 4. Сприймання нового матеріалу 5 вагон Лексика: - Погляньте на дошку. Тут є 6 нових слів. Читаємо, перекладаємо. На сторінці 30 також є ці слова з малюнками. Це нові слова. Гра з кубиком: Кидаю кубик, ви називаєте слово, що випало, англійською мовою. 6 вагон Аудіювання + Граматика: Вивчаюче читання - Уважно слухайте текст, що читатиму і слідкуйте за тим, що я читаю в книжці (ст..31 №3). Тепер будуємо речення за схемкою I need (Мені потрібно). 7 вагон Фізкультхвилинка під музику 5. Закрілення нового матеріалу 8 вагон Читання Рольова гра Сторінка 31 вправа 4. Read and translate. Play in characters. Прочитай, переклади, розіграй в ролях. 6. Узагальнення та систематизація набутих знань 9 вагон Граматика + Говоріння + Письмо   Монологічне мовлення з вербальною опорою Складіть два речення: одне за однією схемою, інше – за другою. (відпрацювання структур I want to travel to …, I need … for this) Запишіть і кілька учнів прочитає. 10 вагон Письмо На листочку є діалог з пропусками. Заповніть пропуски. 1 пара зачитує. Підпишіть та здайте листочки. (за ними – оцінювання) 7. Підсумок Кабіна машиніста Ми наздогнали Шапокляк і вона каже, що дуже перепрошує за свою поведінку. Вона повертає нашим друзям білет. Вибачимо її? Які нові слова ви сьогодні засвоїли? Що виконували протягом уроку? Чи сподобався вам урок? Домашнє завдання: складіть діалог між Вами і Чебурашкою. Домовтесь, куди поїдете взимку і W.b. – p.28-29: № 3, 4, 7 Оцінки за активність на уроці.  

 

 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 399 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)