АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Об'єкт захисту

Розрахунково-графічна робота

з дисципліни "Основи релейного захисту та автоматизації енергосистем"

Завдання

Виконати розрахунок уставок спрацювання струмових захистів заданого трансформатора. Схема електричної мережі наведена наведена на рис. 1. Об'єкт захисту та вихідні дані у відповідних таблицях.

Для трансформатора виконати розрахунок захистів від міжфазних к.з. в обмотках та на виводах, від зовнішніх к.з. та перевантажень.

Під час розрахунку струмів к.з. елементи електричної мережі враховувати тільки реактивними опорами, впливом синхронних та асинхронних двигунів знехтувати.

Об'єкт захисту згідну заданого варіанту (номер варіанту відповідає номеру зі списку групи у журналі). Вихідні дані згідно відповідної цифри шифру у заліковій книжці.

 

Об'єкт захисту

 

№ варіанту Об'єкт
  Т-3
  Т-4
  Т-5
  Т-6
  Т-3
  Т-4
  Т-5
  Т-6
  Т-3
  Т-4
  Т-5
  Т-6
  Т-3
  Т-4
  Т-5
  Т-6
  Т-3
  Т-4
  Т-5
  Т-6
  Т-3
  Т-4
  Т-5
  Т-6
  Т-3

 

 

Рис. 1. Схема електричної мережі


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 412 | Нарушение авторских прав



1 | 2 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)