АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Секретар оргкомітету

Прочитайте:
  1. Співголови оргкомітету конференції

Кузьміченко І.О. – старший викладач кафедри філософських та гуманітарних дисциплін Інституту хімічних технологій Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля (Україна, м. Рубіжне).

Для участі у конференції необхідно у строк до 5 грудня (включно) направити на електронну адресу оргкомітету

ftg-conference@rambler.ru

 

наступні матеріали:

1. Тези доповіді. Матеріал повинен бути ретельно відредагований та вичитаний. Обсяг 2-4 сторінки, набрані в редакторі Word у форматі А-4 з розширенням *.doc. Шрифт тексту Times New Roman, розмір 14 pt. Абзацний відступ 12 мм. Міжрядковий інтервал 1.5. Усі береги – 20 мм. Не допускається використання у тексті жирного, курсивного та підкресленого шрифту; знаків примусового розриву рядків, сторінок; автоматичних списків; фотографій, кольорових елементів. Зноски на літературу приводяться у тексті доповіді у квадратних дужках. Файл має бути названий прізвищем автора тез.

Протягом трьох робочих днів після отримання пакету документів оргкомітет електронною поштою направляє автору повідомлення про отримання матеріалів та результати їх розгляду. Авторам, що відправили матеріал і не отримали підтвердження про їх отримання, прохання продублювати заявку. Після отримання позитивного рішення оргкомітету автор оплачує участь та направляє документ про оплату на електронну адресу оргкомітету конференції.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 226 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)