АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Проживання

Організація Форуму забезпечить житло для спікерів - 4 ночі з 1 по 5 жовтня.

 

 

Витрати на подорож

Організація сприятиме покриттю витрат на подорож для відібраних спікерів у вартості, що не перевищує 500 € на одну особу. Деталі покриття витрат на подорож:

 

- якщо спікер придбає квітки, організація може покрити до 100% вартості квитків. Учасник отримає компенсацію від організації у Трієсті;

 

- якщо організація придбає квитки, покриття можливе до 80% вартості квитків. У даному випадку організація має право запросити від учасника 20% вартості квитка до його придбання (як тільки організація і особа домовляться про деталі подорожі).

 

Увага

Протягом і після Форуму за необхідністю все ще є можливість підсумовувати рахунки стосовно коштів на подорож.

Для того, щоб отримати покриття витрат на подорож, спікери повинні представити організаторам свої квитки (посадочні талони у разі перельотів).

 

Учасників просять обговорювати деталі подорожу з організаторами для пошуку і виявлення найменш коштовних і найбільш прийнятних варіантів.

 

Зацікавленим персонам радять також самостійно шукати фінансову підтримку в їх країнах для покриття витрат на подорож, і надавати запити щодо фінансової підтримки щонайшвидше, щоб дозволити організаторам Форуму підтримати їх у найкращий спосіб.

 

 

b) Слухачі

 

Слухачам (окремі особи або делегації) дозволяється взяти участь у дебатах і за круглим столом у обговоренні. Запит на участь, зокрема персональні дані кандидатів, повинен бути отриманий організаторами до 15 серпня 2015 р. Зацікавлені особи, яким необхідна віза для подорожі, повинні надіслати листа організаторам щонайшвидше.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 240 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)