АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Смик, Григорій Костянтинович

Шукайте лікаря в природі

Використання людиною лікарських рослин має багатовікову історію. Багато з них з давніх-давен завдяки своїм цілющим властивостям здобули повагу багатьох народів. Не втратили вони і нині свого значення, як у народній так і в офіційній медицині.

Пропонуємо до уваги чітачів:

Перевозченко, Ігор Ігорович

Шукайте лікаря в природі: довідникове видання / Ігор Перевозченко, Тетяна Андрієнко, Борис Заверуха,. - К.: Урожай, 2002. - 210,[1] с.

В книзі описано лікарські рослини, поширені на території України. Розповідається про їх використання у народній медицині та лікування на практиці.

Дано рекомендації щодо збирання і сушіння сировини, а також культивування цілющих рослин на присадибних ділянках.

Для широкого кола читачів.

 

Смик, Григорій Костянтинович

У природі й на городі: зелена аптека України / Григорій Смик. - К.: Урожай, 1990. - 255,[1] с.

На сторінках книги доступно розповідається більш як про 100 видів лікарських рослин. Наведено найновіші дані про хімічний склад і лікувальні властивості рослин, дано поради щодо їх вирощування.

Розрахована на широке коло читачів.

 

 


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 546 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)