АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

З повагою, мати Кухарчук О.О. 06.09.2012р.н. А.Ю. Кухарчук

Головному лікарю ПСЛ «Русанівка»

02154, м. Київ, вул. Ентузіастів, 49

Лікарю Віннік Аллі Григорівні

02154, м.Київ, вул. Ентузіастів, 13б

Лікарю Мілошук Анатолію Петровичу

02154, м. Київ, вул. Ентузіастів, 49

Завідувачу ДНЗ №441

02154, м. Київ, Русанівська Набережна, 12/3

Скляр Галині Іванівні

 

Матері Кухарчук О.О.06.09.2012 р.н.

Кухарчук Анни Юріївни

м. Київ, Русанівська Набережна, 8, кв. 166

067 450 93 39

 

ЗАЯВА

Про відмову від проведення профілактичних щеплень,

У зв’язку з наявністю медичних протипоказань

Я, Кухарчук Анна Юріївна мати Кухарчук Олександра Олександровича, 06.09.2012р.н. в повній мірі та об'єктивно проінформована про необхідність та обо'язковість щеплення дитини по календарю щеплень та в повній мірі медичними працівниками мені роз'яснено про наслідки відмови від вакцинації.

Однак з урахуванням наданих мені роз'яснення діючи виключно в інтересах життя та здоров'я своєї дитини, керуючись ст. 27 Конституції України, ст.12 ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб», ст 27 ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", я змушена відмовитися від проведення щеплення моїй дитині на підставі того, що мається ряд протипоказань до їх проведення.

Р. я в Перинатальному центрі м.Києва (вул. Предславінська, 9) народила здорового доношеного хлопчика, вагою 3650 кг. В той же день дитині зробили щеплення проти «гепатиту В». В пологовому будинку на 3-й день у дитини піднявся рівень білірубіну та почалася жовтуха.

Дитині не було ще й місяця як я виявила у дитини збільшений лімфатичний вузол у паху.

Р. (згідно мед карті дитини) хірург при огляді дитини виявив збільшені пахові, під пахові, шийні лімфовузли. В подальшому лікарі виявляли збільшеними усі лімфовузли які пальпуються, без визначення діагнозу та без рекомендацій до лікування. Крім того лікар-реаніматолог Котов О.О. також зробив анамнез в якому описав збільшення лімфатичних вузлів (запис за «сентябрь 2012» в мед карті дитини).

ЛИШЕ 13.01.2014 року лікар-інфекціоніст Мілошук А.П. встановив діагноз: лімфаденопатія. Тобто, протягом усього життя моєї дитини після проведення щеплення в пологовому будинку проти гепатиту В, у дитини збільшені (пальпуються) лімфовузли, без будь яких інших проявів хвороб можуть ледь збільшуватися або зменшуватися, але не зникають та не зменшуються у діаметрі менше ніж 0,45 мм.

Тобто в результаті необ’єктивного та недоцільного втручання медичних препаратів в організм моєї дитини, імунна система (всі лімфатичні вузли) дали збій.

В подальшому, я вважаю, як наслідок втручання в організм моєї дитини - введення в організм медичних імунобіологічних препараті для створення специфічної несприйнятливості до інфекційних хвороб, а саме після проведення профілактичного щеплення в пологовому будинку проти гепатиту В, окрім лімфаденопатії, у моєї дитини Кухарчук О.О. 06.09.2012р. виникли поствакцинальні ускладнення - важкі та стійкі розлади здоров'я, деякі з яких дитині не можуть вилікувати й до цього часу, зокрема:

1. Лімфоаденопатія з вересня 2012 року й до цього часу!!!

2. Лейкоцитурія неясной этиологии – 06.10.2012р. лейкоцити в аналізі сечіі – 200 в полі зору, еритроцити 3-4 в полі зору,слиз,бактерії, солі оксалати. На даний час аналізи в нормі, але на постійному контролі.

3. Лімфатично-сосудативний діатез, згідно Консультативного висновку Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» від 12.11.2013р.

4. Герпес вірус Типу 6 (DNA HHV 6 PCR) – виявлений 14.10.2013р., який щонайменше три рази за життя дитини проявляв себе підвищенням температури тіла дитини до 40С, без будь яких інших симптомів, у зв’язку з чим з 09.10.2013р. по 15.10.2013р. дитина знаходилася на стаціонарному лікуванні в МДКБ №2, про що є відповідна виписка.

5. З пологового будинку дитина має дисбактеріоз та страждає запорами, у зв’язку з чим з 16.01.2014 р. і до цього часу лікується у гастроентеролога та проктолога (професор Рибальченко В.Ф.).

6. Згідно УЗІ від 19.05.2014. у дитини мається холепатія та збільшення печінки, що потребує додаткового лікування.

7. Також станом на 19.05.2014. у дитини збільшена кількість еозинофілів в аналізі крові – 8% та збільшена кількість еритроцитів – 3-4 в полі зору,що також потребує до обстеження та лікування.

Враховуючи вищенаведене, я як мати діючи в інтересах дитини, враховуючи стан дитини та попередню реакцію організму дитини та наслідки на проведене щеплення проти гепатиту В, враховуючи наявність у дитини таких діагнозів як лімфаденопатія, яка є виключно наслідком проведеного щеплення, герпес вірус Типу 6 та лімфатично-судативного діатезу, який сам по собі виключає можливість проведення щеплення за відсутності прямої загрози зараження дитини, вважаю, що моїм обов’язком є необхідність захистити життя та здоров'я дитини, тому я відмовляюся від проведення моїй дитині будь яких щеплень. Прошу зауважити, що моя позицію про відмову від проведення дитині Кухарчук Олександру Олександровичу 06.09.2012р.н. щеплень продиктована з урахуванням інформації та роз'яснень наданих мені медичними працівниками.

Проте, я щиро переконана, що ніхто так як мати не знає своєї дитини, і відповідальність у разі будь якого негативного наслідку (реакції) від проведених щеплень, на себе ніхто крім батьків не візьме, так як і зараз за стан дитини та наявність протипоказань до проведення щеплень, ніхто з лікарів не бере на себе відповідальності надати дитині медичний відвід від проведення щеплень, незважаючи на те, що діагноз: «лімфаденопатія» є в Переліку можливих несприятливих подій після імунізації, згідно Інструкції щодо організації епідеміологічного нагляд за несприятливими подіями після імунізації при застосуванні вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного затвердженої Наказом Міністерства охорони здоров'я №595 від 16.09.2011р.

Частина 1 ст. 42 ЗУ «Основи законодавства про охорону здоров'я» передбачено, що Медичне втручання (застосування методів діагностики, профілактики або лікування, пов'язаних із впливом на організм людини) допускається лише в тому разі, коли воно не може завдати шкоди здоров'ю пацієнта. Статтею 3 Конституції України визначено, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.При цьому, жодний лікар не дав мені 100% гарантію, того, що після щеплення у моєї дитини не наступлять побічні дії у вигляді тяжких наслідків зазначених в Інструкціях до застосування вакцин, з якими я ознайомлена. Так само ніхто з лікарів, та інформація яку я отримала, не довела того факту, що можлива шкода від проведення щеплень моїй дитині може бути меншою, ніж та, що очікується в разі відмови від втручання, що суперечить вимогам ч. 2 ст. 42ЗУ «Основи законодавства про охорону здоров'я». Крім того, дослідивши велику кількість інформації, отримавши роз’яснення лікарів-імунологів, як тих, що рекомендують робити щеплення так і тих, які в ситуації з моєю дитиною категорично забороняють нам робити щеплення (Лікар-імунлог Дніпровського району Шершень Наталія Петрівна), проаналізувавши інформацію закордонних лікарів-імунологів (Ю.Захір, Нейл Мілліер, Черновсська Г.П.), враховуючи факт того, що в інструкціях до застосування вакцин маються побічні дії які можуть завдати значної шкоди життю та здоров'ю дитини, в тому числі і смерть, враховуючи відсутність в Інструкції до застосування вакцини чіткого переліку їх складу, враховуючи інформацію з Реєстру документів щодо якості лікарських заходів про наявність численних заборон на застосування вакцини (http://portal.diklz.gov.ua/PublicSite/QLA/DocList.aspx), (http://portal.diklz.gov.ua/PublicSite/QLA/DocList.aspx), щеплення якими нам лікарі пропонують робити, об'єктивним та доцільним захистом життя та здоров'я моєї дитини Кухарчук Олександра Олександровича 06.09.2012р. інформована відмова від будь яких (усіх) щеплень.Проаналізувавши інформацію про вакцини та щеплення, побічні дії від вакцин, я зробила висновок про те, що нав’язана обов’язкова вакцинація не є боротьбою проти вірусів та хвороб, а є комерційною справою боротьби з природою людини, по суті глобальний бізнес-експеремент над людством.

Вважаю, що обмеження волі людини, на особисту участь у вирішенні питань що стосуються її життя і здоров'я є підтвердженням того факту, що зобов’язуючи робити щеплення при наявності медичних протипоказань, відсутності волі батьків робити щеплення дитини, держава не переслідує мету захистити здоров'я дитини, бізнес-ескперементу з комерційною метою, що є глобальним злочином проти людства.

Тому, у разі якщо, якщо мене та мою дитину будуть будь якими методами шантажувати, спонукати, в тому числі і повідомленнями про відрахування із дитячого садочка, до проведення щеплень моїй дитині Кухарчук Олександру Олександровичу 06.09.2012р., я буду змушена звернутися до відповідних правоохоронних органів, в тому числі і міжнародних організацій, з метою захисту прав дитини на життя та здоров'я, та притягнення винних осіб до відповідальності.

Маю щиру надію, що поведінка лікарів, які спонукають мене зробити щеплення дитині, продиктована виключно їхніми обов’язками перед державою, щодо виконання функцій держави про проведення державної політики обов’язковості щеплень, при цьому сподіваюсь, що спонукаючи до проведення щеплень разом з виконанням функцій держави та проведенні популізму щодо необхідності щеплень, лікарі зважують кожний індивідуальний випадок та не забувають текст Клятви лікаря, який вони давали згідно Указу Президента України №349 від 15.06.1992р., та враховують побічні дії та наслідки від дії вакцин.

У зв’язку з наведеним, керуючись ст. 27 Конституції України, ст.12 ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб», ст 27 ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Наказом Міністерства охорони здоров'я №595 від 16.09.2011р., ст. 42 «Основ законодавства про охорону здоров'я», ст. 242 Цивільного кодексу України, Сімейним кодексом України, я, Кухарчук Анна Юріївна, як мати та законний представник дитини Кухарчук Олександра Олександровича 06.09.2012 року народження, -

ПРОШУ:

 

1. Прийняти відмову від проведення профілактичних щеплень Кухарчук Олександру Олександровичу 06.09.2012 р.н. у зв’язку з наявністю медичних протипоказань.

2. Належним чином до оформити медичну документацію дитини Кухарчук Олександра Олександровича 06.09.2012р.н. для перебування дитини у дошкільному навчальному закладі, та видати на руки належним чином оформлені документи.

 

З повагою, мати Кухарчук О.О. 06.09.2012р.н. А.Ю. Кухарчук

15.10.2014р.


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 496 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.005 сек.)