АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Задачі. 1. До трьохфазного кола з лінійною напругою 380В підключили симетричне навантаження , активний опір котрої на кожній фазі 4 Ом

Прочитайте:
  1. Задачі.
  2. Задачі.
  3. Ситуаційні задачі.
  4. Ситуаційні задачі.
  5. Ситуаційні задачі.

1. До трьохфазного кола з лінійною напругою 380В підключили симетричне навантаження, активний опір котрої на кожній фазі 4 Ом, а індуктивне 3 Ом. Визначити фазні токи та напруги при з’єднанні навантаження зіркою.

 

 

2.До трьохфазного кола з лінійною напругою 380В підключили симетричне навантаження, активний опір котрої на кожній фазі 4 Ом, а індуктивне 3 Ом. Визначити фазні токи та напруги при з’єднанні навантаження трикутником.

 

3. До трьохфазного кола з лінійною напругою 380В підключили симетричне навантаження, активний опір котрої на кожній фазі 4 Ом, а індуктивне 3 Ом. Визначити повну споживану потужність навантаження при підключенні навантаження зіркою.

 

4. До трьохфазного кола з лінійною напругою 380В підключили симетричне навантаження, активний опір котрої на кожній фазі 4 Ом, а індуктивне 3 Ом. Визначити повну споживану потужність навантаження при підключенні навантаження зіркою.

 

5.У вітках кола протікаютьструмиI1 таI2, знайтиI, якщо:

 

Струми зобразити на векторній та комплексній площині, розрахувати параметри загального I, та фазу , результат записати у символічній та комплекснійпоказниковійформі.

 

6. У вітках кола протікаютьструмиI1 таI2, знайтиI, якщо:

 

Струми зобразити на векторній та комплексній площині, розрахувати параметри загального I, та фазу , результат записати у символічній та комплекснійпоказниковійформі.

 

 

7. В ветви на рис. 1 . Определить ток .

 

 

8.. В ветви на рис. 12 . Определить комплексное сопротивление ветви, если частота тока .

 

 

9.. В ветви на рис. 15 . Определить комплексное сопротивление ветви, если частота тока .

 


 

10. В цепи на рис. 18 . Определить комплексные проводимость и сопротивление цепи для .

 

 

11. Протекающий через катушку индуктивности ток изменяется по закону А. Определить комплекс действующего значения напряжения на катушке.

 

 


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 369 | Нарушение авторских прав



1 | 2 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)