АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Базовий рівень підготовки

Прочитайте:
  1. Авдання для самостійної праці під час підготовки до заняття.
  2. БАЗОВИЙ РІВЕНЬ ПІДГОТОВКИ
  3. БАЗОВИЙ РІВЕНЬ ПІДГОТОВКИ
  4. БАЗОВИЙ РІВЕНЬ ПІДГОТОВКИ
  5. Базовий рівень підготовки
  6. Базовий рівень підготовки
  7. Базовий рівень підготовки
  8. Базовий рівень підготовки
  9. Базовий рівень підготовки
Дисципліни Отримані знання та навики
1. Нормальна анатомія Знати анатомічні і топографічні особливості стравоходу у дітей.
2. Нормальна фізіологія Мати уявлення про фізіологічні процеси, які відбуваються в стравоході у дітей.
3. Патологічна фізіологія Ідентифікувати патофізіологічні процеси, які виникають в стравоході, на основі виявлених симптомів
4. Догляд за хворими та сестринська практика Демонструвати навики по догляду за дітьми старшого віку з функціональними і органічними захворюваннями стравоходу і уміти надати долікарську медичну допомогу.
5. Пропедевтична педіатрія Знати основні клінічні симптоми органічних і функціональних захворювань стравоходу у дітей старшого віку, мати уявлення про лабораторні і інструментальні методи обстеження.
7. Соціальна медицина та організація охорони здоров’я Використовувати знання про структуру надання медико-санітарної допомоги дитячому населенню для доцільного використання ресурсів системи охорони здоров'я в плані лікування і профілактики виникнення функціональних і органічних захворювань стравоходу.
8. Фармакологія Знати основні групи медикаментозних препаратів, які використовуються при лікуванні функціональних і органічних захворювань стравоходу у дітей старшого віку.

Завдання для самостійної праці під час підготовки до заняття.


Дата добавления: 2015-07-23 | Просмотры: 607 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)