АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Спосіб діагностики кліщового енцефаліту

Прочитайте:
  1. II. Критерії діагностики
  2. Алгоритм диференціальної діагностики неонатальних жовтяниць
  3. Алгоритм диференціальної діагностики неонатальних жовтяниць
  4. Алгоритм диференціальної діагностики неонатальних жовтяниць
  5. Алгоритм диференціальної діагностики неонатальних жовтяниць
  6. Алгоритм диференціальної діагностики неонатальних жовтяниць
  7. Алгоритм диференціальної діагностики неонатальних жовтяниць
  8. Вкажіть, які методики відповідають основним методам копроскопічної діагностики за гельмінтозів.
  9. Динаміка клінічних симптомів хвороби Лайма та кліщового енцефаліту.
  10. Діагностики

Сутність способу: із проби крові одержують формені елементи, їх розводять 0,9 % розчином хлориду натрію до концентрації формених елементів 5-10 %, до суміші додають розчин гемагглютенина кліщового при їхньому об'ємному співвідношенні 1:1. Отриману суміш інкубують протягом 3-5 хвилин при температурі 37-37,5 °С с наступним центрифугуванням, після чого знімають полярограму надосадової рідини при використанні як фоновий розчин 0,01 – 0,02 М розчину хлориду калію і порівнюють з еталонною підпрограмою. Контрольну полярограмму знімають після додавання в осередки електролизера з фоновим розчином гемагглютенина кліщового енцефаліту в кількості, при якому величина відхилення пера самописа від нульової оцінки дорівнює приблизно 100 мм. При зниженні величини відхилення пера самописа від нульової оцінки більш, ніж на 15 %, у порівнянні з величиною відхилення пера самописа від нульової оцінки на еталонної полярограмме, діагностують кліщовий енцефаліт.

Иммуносорбент для виявлення антитіл до ядерного білка вірусу гепатиту "з" у сироватці крові

Принцип: иммуносорбент для виявлення антитіл до ядерного білка вірусного гепатиту С в сироватці крові має основу з полімерного матеріалу. На основу нанесений шар антигену – синтетичного пептиду. Як синтетичний пептид запропонований пептид, що відповідає антигенної детермінанті ядерного білка вірусного гепатиту Зі структури NH2-Thr-Lys- Agr-Asn-Thr-Asn-Arg-Arg-Pro_GlN-Asp-Vol-Lys-Phe-Pro-Gly-Gly-Gly-Gln-Ile-Val-Gly-Gly-Val-Tyr-Leu-Leu-Pro-Arg-Arg-Gly-Pro-Arg-Leu-Gly-CONH2.

Технічний результат – постановка діагнозу гепатиту З на ранній стадії.

 


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 330 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)