АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Нейроінфекцій у дітей

Прочитайте:
  1. А. Політравма у дітей.
  2. АЛЕРГІЧНИЙ РИНІТ У ДІТЕЙ.
  3. Аналіз причин незадовільного стану здоров’я дітей
  4. Анатомо-фізіологічні особливості системи травлення в дітей
  5. АУСКУЛЬТАЦІЯ ЛЕГЕНЬ У ДІТЕЙ. СЕМІОТИКА ЗАХВОРЮВАНЬ ОРГАНІВ ДИХАННЯ.
  6. Гемобластози у дітей.
  7. Глава 1: аліментні зобов'язання батьків і дітей.
  8. Диференційно-діагностичні ознаки ревмокардиту, неревматичного кардиту та функціональної кардіопатії у дітей
  9. Діагностики та лікування дітей з алергійним кон'юнктивітом
  10. Діагностики та лікування дітей з алергійним ринітом

Спосіб включає індексацію герметичного антигену, протигерпетичних антитіл і рівня імунного комплексу в цільному лікворі і сироватці крові дитини.

Цільний ліквор і сироватку крові, узяту в розведенні 1:10, з'єднують при різних об'ємних співвідношеннях зі стандартним герпетическим антигеном чи протигерпетичною імунною сироваткою чи плацебо. Додають до отриманих сумішей по 1-2 гемолітичні дози сироватки морської свинки як екзогенний комплемент, узятий в подвоєному обсязі щодо обсягу зазначених сумішей. Отримані розчини витримують, потім за допомогою імуноферментного аналізу визначають у пробі, який містить цільний ліквор і стандартний герпетичний антиген, а так само в пробі, що містить сироватку крові і стандартний герпетичний антиген, рівень противогерпетичних антитіл. Визначають у пробі, що містить цільний ліквор і противогерпетичну імунну сироватку, а так само в пробі, що містить сироватку крові і противогерпетичну імунну сироватку, рівень герпетичного антигену. Визначають у пробі, що містить цільний ліквор і противогерпетичну імунну сироватку, а так само в пробі, що містить плацебо і противогерпетичну імунну сироватку рівень імунного комплексу. І при рівні герпетичного антигену (АГ) у лікворі більш 60% щодо контролю, а рівні противогерпетичних антитіл (AT) 20% діагностують гостру форму герпетичної нейроінфекції. При цьому при відсутності імунного комплексу (ІК) – початок, а при ІК у лікворі 50-60% – 5-6 днів від початку захворювання.

При рівні АГ у лікворі чи сироватці крові від 20 до 60%, рівні ІК у лікворі більш 50% і рівні AT у лікворі до 20% діагностують закінчення гострого періоду активації герпетичної інфекції.

При рівні АГ у лікворі до 20% і рівні AT у лікворі більш 50% діагностують легку форму нейроінфекції чи період ранньої реконвалесценсції. При рівні AT у лікворі більш 60% і відсутності АГ діагностують результат інфекційного процесу. Спосіб дозволяє поставити діагноз по лабораторним даним, установити фазу захворювання.

 


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 484 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.002 сек.)