АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Вітаміни для волосся

Прочитайте:
  1. E. покриття тіла пушковим волоссям
  2. Антивітаміни та антагоністи вітаміну В6
  3. Біохімія ферментів та коферментні вітаміни
  4. Вітаміни (від vita — життя)
  5. Вітаміни групи В
  6. Вітаміни групи В
  7. Вітаміни і мінеральні речовини.
  8. Вітаміни та їх значення
  9. Вітаміни та їх значення для організму дорослих і дітей

Несприятливе навколишнє середовище діє на людину негативно. У тому числі, сильно страждають і волосся, вони стають тьмяними, ламкими, дуже слабкими. Для відновлення доброго стану шевелюри потрібно її підживлювати не зовні, а зсередини. Медики кажуть, що тільки таким способом можна добитися добрих результатів. Найкраще вітаміни засвоюються разом з їжею. Реальність, проте, показує, що купуються і споживаються нами овочі та фрукти не володіють належною кількістю необхідних організму речовин. Саме тому лікарі настійно рекомендують купувати вітамінні засоби в аптеці і вживати їх додатково.

 

Не всіх природа наділила пишною шевелюрою з густими, шовковистими, здоровими кісьми, але й навіть ті щасливці, кому все ж дістався такий дар, не повинні пускати все на самоплив: краса вимагає підтримки та особливої Вашої ​​уваги. Самі стандартні засоби по догляду за кісьми деколи не дають бажаного результату, просто шампуню і кондиціонера виявляється недостатньо. Корисним доповненням до будь-яких продуктів, що сприяють поліпшенню стану кіс, можуть стати вітаміни для волосся.

 

При цьому важливо, що необхідні вітаміни для волосся можна отримувати штучним шляхом, приймаючи розроблені фармацевтами комплекси, або ж природним - разом з їжею. Щоб в організм надходив цілий набір вітамінів для зміцнення кіс під час їжі, потрібно правильним чином скласти особливу дієту яка містить необхідні речовини продуктів. Це може бути досить проблематичним для багатьох дівчат, які живуть в динамічному міському ритмі і не можуть заздалегідь розпланувати своє «меню» на день, - їх виходом з положення стануть вітамінні препарати.

 

Але перш за все, звичайно ж, варто ознайомитися з тими самими вітамінами для волосся, які допоможуть досягти чудесного перетворення.

Важливі для кіс вітаміни групи B, що відповідають за ріст і містяться в соєвих продуктах, моркви, яйцях, горіхах. Не менш значущий вітамін Е: коли ми п'ємо молоко, їмо страви з таких риб, як оселедець, тріска і палтус, насолоджуємося смаком малини, тоді в нашому організмі і виявляються корисними для волосся даної групи. Універсальним вітаміном від випадіння вважається вітамін C, дія якого полягає в поліпшенні кровопостачання, підтримці функціонування капілярів.

 


Дата добавления: 2015-11-25 | Просмотры: 393 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)