АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ПИТАННЯ ДО ЗАНЯТТЯ. Диспансеризація. Спеціалізована шкірно-венерологічна мережа: Харківський науково-дослідний інститут дерматології та венерології

Прочитайте:
  1. A. Заняття № 17
  2. V. Етапи проведення заняття
  3. V. Зміст теми заняття.
  4. V. Матеріали методичного забезпечення заняття
  5. V. Основні етапи заняття
  6. VI. Методичне забезпечення заняття
  7. ДЛЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ
  8. До практичного заняття з дерматовенерології
  9. До практичного заняття з дерматовенерології
  10. До практичного заняття з дерматовенерології

Диспансеризація. Спеціалізована шкірно-венерологічна мережа: Харківський науково-дослідний інститут дерматології та венерології, шкірно-венерологічні кафедри медичних інститутів та університетів України, обласні, міські, районні шкірно-венерологічні диспансери, пункти особистої профілактики венеричних хвороб.

Ознайомлення студентів із функціональними підрозділами шкірно-венерологічних закладів. Форми обліку хворих: форма 25, 25-О, 30-О, 065-065-1 та ін. Методи виявлення джерела зараження, контактів. Зв’язок диспансеру із санітарно-епідеміологічною станцією, ветеринарною службою. Роль жіночих консультацій у профілактиці природженого сифілісу, гонореї, трихомоніазу, СНІДу.

Форми та методи санітарної освіти. Збереження таємниці діагнозу медичним персоналом. Специфіка опитування пацієнтів про інтимні сторони життя, особливості розпитування родини (допустима інформація). Юридичне значення медичної документації. Сифіліс і шлюб. Патронажна робота. Медичні профілактичні огляди та їх значення в профілактиці поширення шкірник і венеричних хвороб.

Контрольне обстеження хворих на шкірні та венеричні хвороби після закінчення лікування. Критерії вилікування і термін зняття з обліку.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 580 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)