АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Оцінка з дисципліни (модуль виробничої практики)

Прочитайте:
  1. Дисципліни
  2. Етап: визначення та оцінка ознак інтенсивності (об’єктивні симптоми)
  3. З ДИСЦИПЛІНИ – ФАРМАКОТЕРАПІЯ З ОСНОВАМИ ФАРМАКОКІНЕТИКИ
  4. Завдання контрольної роботи з дисципліни
  5. КІНЦЕВІ ЦІЛІ ВИВЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
  6. МЕТА ВИВЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
  7. Мета та вимоги до виконання контрольної роботи з дисципліни
  8. Мета та завдання навчальної дисципліни
  9. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
  10. Мета та завдання навчальної дисципліни

Оцінка за практику виставляється лише студентам, які виконали програму виробничої практики, мають належно оформлені звітні документи та отримали за поточну діяльність не менше 72 балів, а також склали підсумковий модульний контроль, набравши не менше 50 балів. Оцінка за модуль є сумою балів за поточну діяльність і підсумковий модульний контроль. Максимальна кількість балів, яку може отримати студент за практику, становить 200.

Нараховані студентам бали за поточну діяльність (поточний контроль) і підсумковий модульний контроль конвертуються у чотирибальну (традиційну) шкалу таким чином:

 

Сумарна кількість балів за поточну діяльність та підсумковий модульний контроль Оцінка за чотирибальною шкалою
170-200 «5»
140-169 «4»
122-139 «3»
менше 122 «2»

Студенти, які не склали підсумковий модульний контроль, мають право на повторне складання підсумкового модульного контролю не більше 2-ох (двох) разів за графіком, затвердженим ректором.

Студенти, якіне виконали навчальну програму хоча б з одного змістового модуля, мають пройти повторне навчання з відповідного змістового модуля. Рішення приймається керівництвом університету відповідно до нормативних документів, затверджених в установленому порядку.

Список рекомендованої літератури:


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 474 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)