АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Цукрознижуючі лікарські засоби та інсулінотерапія призначені для досягнення найкращого контролю глікемії, та покликані виключити часті або важкі гіпо/гіперглікемії.

Прочитайте:
  1. Адсорбуючі засоби
  2. Анестезуючі засоби
  3. Антигіпертензивні засоби
  4. Б – тести для контролю вихідного рівня знань.
  5. Б – тести для контролю вихідного рівня знань.
  6. Б. Газоподібні наркотичні засоби.
  7. Б. ТЕСТИ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ
  8. В. Задачі для самоконтролю з відповідями.
  9. Важкі форми гострого шигельозу Григор'єва-Шига можуть супроводжуватися
  10. Виберіть, які оригінальна зви мають зубчасті шви кісток черепа?

Обґрунтування:

Забезпечення контролю цільового рівня глюкози в крові за допомогою дотримання здорового способу життя досягається лише у дуже незначної кількості людей з ЦД 2 типу на кілька місяців. Медикаментозні методи лікування на додаток до немедикаментозних допомагають досягти цільового рівня глюкози в крові. Призначення медикаментозної терапії для контролю глікемії запобігає розвиток ускладнень від ЦД.

Необхідні дії.

Обов'язкові:

1. На додаток до немедикаментозних методів при не досягненні індивідуального цільового рівня глікемії всім пацієнтам з ЦД провести фармакотерапію. (А. 4.6. Алгоритм медикаментозного лікування пацієнтів з ЦД 2 типу для досягнення глікемічного контролю. та розділ А.4.7. Застереження та зауваження при фармакотерапії).

2. Проводити оцінку ефективності фармакотерапії. При недосягненні цільового рівня глікемії упевнитись, що пацієнт виконує рекомендації щодо прийому лікарських засобів.

3. При неефективності наданої медикаментозної терапії та при виконанні пацієнтом всіх рекомендацій направити на вторинний чи третинний рівень надання медичної допомоги.

Розділ 5. Довгострокові ускладнення ЦД 2 типу.

Профілактика довгострокових ускладнень ЦД.

Положення протоколу:

Профілактика виникнення довгострокових ускладнень ЦД зводиться до усунення факторів ризику виникнення нейропатій, макро- та мікроангіапатій (контроль показників глікемії, АТ, ліпідного профілю, антитромбоцитарна терапія).


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 426 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)