АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Теми практичних занять.

Прочитайте:
  1. Автор изобретения (патентообладатель) ищет деловых людей, которые могли бы заняться производством высокоэффективного устройства для лечения болезней позвоночника.
  2. Алгоритм формування практичних навичок при аналізі в прямій передній проекції рентгенограми серця і великих судин.
  3. Виконання лабораторних та практичних робіт
  4. Критерії оцінювання аудиторної роботи студентів на семінарських та практичних заняттях
  5. МІСЦЕ ДЛЯ ЗАНЯТЬ АУТОГЕННИМ ТРЕНУВАННЯМ
  6. Но сегодня Бен ни с кем не встречается, не смотрит новости. Сегодня ему нечем заняться. Поэтому он здесь. Он приехал на метро, а не на такси и появился в магазине чуть позже нее.
  7. Перелік практичних навиків.
  8. ПЕРЕЛІК ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК
  9. Перелік практичних навичок
  10. Перелік практичних навичок
№ з/п Назва теми Кількість годин
  Адаптація шестирічних першокласників до навчання у школі · розглянути поняття „адаптація”; · визначити види адаптації та її механізми; · визначити рівні адаптації; · розглянути фактори, що впливають на адаптацію шестирічної дитини до умов навчання у школі.  
  Шкільна дезадаптація · визначити поняття „дезадаптація”; · розглянути причини і прояви дезадаптації дітей до умов навчання у школі; · розглянути заходи, що сприяють покращенню адаптації дитини до умов шкільного навчання; · визначити шляхи та умови подолання шкільної дезадаптації у шестирічних першокласників.  
  Шляхи, умови та заходи щодо подолання шкільної дезадаптації · розглянути форми шкільної дезадаптації; · розглянути причини виникнення та прояви шкільної дезадаптації; · шкільні страхи, як прояви шкільної дезадаптації; · визначити шляхи подолання шкільних страхів у шестирічних дітей; · визначити шляхи подолання тривожності у школярів шестирічного віку.  
4-5 Готовність дитини до навчання у школі як фактор покращення адаптації дитини до умов навчання · визначити поняття „готовність до навчання у школі”; · розглянути карту-характеристику готовності дитини до навчання у школі та процес її складання; · з’ясувати методи визначення рівня готовності дитини до шкільного навчання; · розглянути зв’язок мотивації до навчання та адаптації до умов навчання у школі; · сформувати уміння розробляти карту-характеристику готовності дитини до початку навчання у школі.  
  Методи розвитку довільної поведінки у шестирічному віці · визначити поняття „довільна поведінка”; · розглянути методи розвитку довільності в руховій сфері; · розглянути методи розвитку психологічної довільності в емоційній сфері; · розглянути методи розвитку психологічної довільності у сфері спілкування; · розглянути методи розвитку психологічної довільності у поведінці; · сформувати уміння розробляти сценарії занять, спрямованих на формування основ довільності психічної регуляції в шестирічних школярів.    
  Діагностика і корекція агресивності школярів шестирічного віку · розглянути питання про методи діагностики дітей шестирічного віку; · розглянути методи діагностики та корекції агресивної поведінки у шестирічних школярів; · навчити добирати та застосовувати ігри, що сприяють зменшенню агресивності дітей; · сформувати уміння складати план заняття, метою якого є корекція агресивної поведінки шестирічних школярів  
  Система роботи з проблеми адаптації першокласників до школи · з’ясувати можливі прояви адаптації та дезадаптації у шестирічних школярів; · навчити студентів підбирати ігри, спрямовані на корекцію та самокорекцію.  
  Тренінг комунікативних умінь і навичок · з’ясувати можливі прояви адаптації та дезадаптації у шестирічних школярів; · визначити поняття „тренінг” та „тренінг комунікативних умінь”; · розглянути можливості використання гри як засобу формування і корекції комунікативних умінь і навичок; · розглянути можливості використання психодрами як засобу формування та корекції умінь і навичок спілкування; · сформувати уміння складати план та сценарій тренінгового заняття з метою формування та корекції комунікативних умінь і навичок у шестирічних школярів.  

 


Дата добавления: 2015-10-11 | Просмотры: 448 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)