АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Розподіл балів, які отримують студенти

Прочитайте:
  1. ЗА УЧАСТЬ В КОНФЕРЕНЦІЇ ПРИСУТНІ ОТРИМУЮТЬ СЕРТИФІКАТ
  2. ОРІЄНТОВНИЙ РОЗПОДІЛ ГОДИН З НАВЧАЛЬНИХ ПРАКТИК ПО ФАРМАКОЛОГІЇ
  3. Особливості розподілу меблів серед школярів різного віку
  4. Проведення розподільної хроматографії амінокислот на папері
  5. Розподіл балів, які отримують курсанти, слухачі, студенти з навчальної дисципліни
  6. Розподіл годин і структура курсу «Історія української культури»
  7. Розподіл дітей за групами здоров'я
  8. Розподіл лейкоцитів в організмі
  9. Розподіл лікарської речовини в органах і тканинах.

Кредит (залікова одиниця) – це уніфікована одиниця виміру виконаної студентом аудиторної та самостійної навчальної роботи (навчального навантаження), що відповідає 30 годинам робочого часу.

Навчальний модуль – це логічно завершена, відносно самостійна, цілісна частина навчального курсу, сукупність теоретичних та практичних завдань відповідного змісту та структури з розробленою системою навчально-методичного та індивідуально-технологічного забезпечення, необхідним компонентом якого є відповідні форми рейтингового контролю.

Змістовний навчальний модуль – це логічно завершена, відносно самостійна, цілісна частина навчального модуля, сукупність теоретичних та практичних завдань відповідного змісту та структури з розробленою системою навчально-методичного та індивідуально-технологічного забезпечення, необхідним компонентом якого є відповідні форми рейтингового контролю.

Семестровий контроль – це форма підсумкового контролю засвоєння студентом теоретичного та практичного матеріалу з навчальної дисципліни за семестр.

З метою забезпечення об’єктивності оцінок та прозорості контролю набутих студентами знань та вмінь, семестровий контроль здійснюються в університеті в письмовій формі шляхом написання контрольно-екзаменаційних робіт.

Рейтингова система оцінювання – це система визначення якості виконаної студентом усіх видів аудиторної та самостійної навчальної роботи та рівня набутих ним знань та вмінь шляхом оцінювання в балах результатів цієї роботи під час поточного, змістовно-модульного (проміжного) та семестрового (підсумкового) контролю, з наступним переведенням оцінки в балах у оцінки за традиційною національною шкалою та шкалою ECTS.

Поточний контроль спрямований на перевірку систематичної роботи студентів, рівня засвоєння матеріалу протягом викладання курсу. Здійснюється під час проведення аудиторних занять. Поточна змістовна модульна рейтингова оцінка складається з балів, які студент отримує за певну навчальну діяльність протягом засвоєння відповідного змістовного модуля – виконання та захист теоретичних завдань, тестових та розрахункових завдань, лабораторних робіт, виступи на семінарських та практичних заняттях тощо.

Змістовний модульний контроль – загальний підсумок робот студента протягом вивчення окремого змістовного модуля за результатами теоретичного та практичного матеріалу, передбаченого змістовним модулем, який завершується обов’язковим написанням змістовної модульної рейтингової контрольної роботи (ЗМРКР).


Дата добавления: 2015-12-15 | Просмотры: 412 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)