АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Досягнення великого маестро

Прочитайте:
  1. АЛТАРЬ ВЕЛИКОГО ЧЕРВЯ
  2. ЗА ШІСТЬ МІСЯЦІВ СЕРЙОЗНУ РЕФОРМУ НЕ ЗДІЙСНИТИ. СТАРШИЙ ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ Economist Intelligence Unit ДЕНІЕЛ ТОРНІЛІ ПРО ДОСЯГНЕННЯ Й ПЕРСПЕКТИВИ
  3. ИЗ ПОСТАНОВЛЕНИЯ ЛЮБЛИНСКОГО СЕЙМА ОБ УНИИ ВЕЛИКОГО КНЯЖЕСТВА ЛИТОВСКОГО
  4. Послов великого князя московского
  5. Розміри великого таза

В 1957 році Карден став членом Синдикату високої моди й представив повну колекцію одягу з 120 моделей, якість, вишуканість і оригінальність яких привернули вимогливу публіку.

Протягом багатьох років французький кутюр'є залишається одним зі найзнаменитіших людей світу. За цей час йому вдалося створити цілу імперію, де трудяться стилісти, дизайнери, кравці й манекенниці. Студії Кардена видають до 20 тисяч моделей одягу, взуття й аксесуарів на рік. На заводах, що випускають продукцію з маркою "Pierre Cardin", по всьому світу працює близько 200 тисяч чоловік.

Революціонер світової моди Карден запатентував більше 500 дизайнерських винаходів не тільки в області моделювання одягу, але й в архітектурі, у транспорті, у сфері реклами товарів і всякого роду видовищ. Журнал "Тайм" назвав його "хитромудрим фанатиком", що умудрився написати своє ім'я буквально на всьому, "що можна прибити цвяхами, приклеїти, пришити, пригвинтити, прив'язати, розмножити або розлити по пляшках, закрити, відкрити й ужити". Як гарантію якості його ім'я носять 800 різних виробів, понад 8 тисяч магазинів, два театри, ресторани, годинники, парфумерія, сигарети, парасольки, ремені, сумочки й багато чого іншого. 160 мільйонів людей на всіх континентах використовують продукцію марки "Pierre Cardin".

Карден - власник 24 престижних міжнародних і французьких нагород. В 1974 році він став кавалером ордена Почесного легіону, а в 1988 - італійського ордена "За заслуги" і вищої нагороди Ватикану "Священні скарби". В 1985 році Карден був обраний членом французької Академії образотворчих мистецтв і став "безсмертним", як називають у Франції почесних академіків. В 1990 році колекції Кардена виставлялися в лондонському Музеї Вікторії й Альберта, що є великою честю навіть для знаменитих майстрів, а остання його колекція - у будинку фірми навпроти Єлісейського палацу, де перебуває резиденція французького уряду.

На сьогоднішній день річний оборот компанії становить приблизно $12 мільярдів, це є вищим досягненням серед усіх стилістів світу.


Дата добавления: 2015-09-18 | Просмотры: 442 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.01 сек.)