АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Підходи і ваги

Прочитайте:
  1. Змістовний модуль 1. «Теоретичні підходи до аналізу процесу соціальної реабілітації».
  2. М/с підходи до вирішення проблем пацієнта при інфаркті міокарда.
  3. М/с підходи до вирішення проблем пацієнта при стенокардії.
  4. Сучасні підходи до організації професійної адаптації працівників
  5. Сучасні підходи до психічного оздоровлення
  6. Щільно підходить до лобкової дуги, а лише частково доторкується до неї внаслідок загострення лобкового кута,
  7. Як підходити та відходити від гелікоптера

Коли починаєте тренування, обмежте кількість підходів. Ви повинні зробити по три підходи на кожну вправу. Якщо ви новачок і не знаєте, як правильно качатися, обмежте кількість підходів у кожній вправі до двох, але проробляйте кожен підйом ретельно. Навіть виконання одного підходу для вправи принесе користь. Після двох тижнів проекспериментуйте з кількістю Ваших підходів. Для початкової ваги оберіть таку, що буде трохи легше, ніж та, що ви думали встановити для робочих підходів, але яка буде навантажувати ваші м’язи.

Виходячи з того, що Ми всі влаштовані по різному, можна сказати, що немає точної ваги для кожної вправи з якими кожен повинен починати качати м’язи. Вам доведеться по експериментувати і витратити перший день для підбору ваги для кожної вправи. З тим як Ви накачує м’язи “і стаєте сильніше, Ваші робочі ваги стали легшими. Якщо вони стають на стільки легкими, що Ви виконуєте кількість повторень у кожному підході більше, ніж максимально рекомендоване, то трохи підніміть вагу. Дивно, скільки розходження може зробити навіть невелике збільшення ваги.

Частота тренувань
Частота з якою Ви опрацьовує кожну групу м’язів така ж, як для новачків, так і для досвідчених бодібілдерів. Кожна група м’язів повинна пророблятися тільки один раз на тиждень і якщо можливо в один і той же день тижня. Це дає Вашим м’язам достатній час на відновлення і росту. Пам’ятайте, Ваші м’язи не «ростуть» коли ви їх качаєте. Вони ростуть після вашого тренування, зазвичай протягом семи днів.

Об’єднання груп м’язів
Для опрацювання семи груп м’язів, краще за все качати дві групи м’язів на одному тренуванні. Ідея в тому, щоб визначити, яка група м’язів вимагає найменшу кількість часу і сил. Наприклад: передпліччя займають менше часу і сил, таким чином вони можуть бути об’єднані з іншою групою м’язів. Ноги найімовірніше займають більшість часу, таким чином не бажано поєднувати ноги з іншою групою м’язів. Також необхідно пам’ятати, що бажано руху «жими» (груди, плечі, трицепс) та утворення «тяги» (спина, біцепс, передпліччя) робити в одному тренуванні. Для прикладу: Об’єднання вправ на групи м’язів трицепсів і плечей краще, ніж об’єднання вправ на групи м’язів трицепсів і спини через схожість діапазонів руху з трицепсами і плечима.

Робочий цикл
Робочий цикл-термін, що використовується часто в бодібілдінгу. Однак, якщо ви новачок в спорті, ви можете не уявляти собі про що всі навколо говорять. Циклічна робота – це коли Ви робите певні вправи для кожної частини тіла в заданий періоду часу. Зазвичай це від чотирьох до шести тижнів. Наприкінці цього часу бажано взяти три дні на відпочинок. Після цього, Ви починаєте новий робочий цикл. Для нового робочого циклу постарайтеся змінити вправи, які ви робили для певної частини тіла. Приклад: роблячи згинання рук зі штангою в одному циклі, в іншому циклі робіть в місце цього згинання рук з гантелями.

Занадто багато тренувальних програм говорять людям які вправи вони повинні робити для кожної групи м’язів. «Ви повинні робити згинання рук зі штангою на біцепс!» А що якщо вам не подобається робити згинання рук зі штангою? У даній програмі ви зможете самостійно підібрати собі вправи, які вам потрібні. Замість того, щоб говорити точно які вправи ви повинні зробити для кожної частини тіла, мені здалося краще визначити типи вправ для кожної частини тіла і потім показати вправи які потрапляють під дану групу. Також відстежуйте ваги які використовуєте на тренуваннях. Це допоможе Вам у визначенні робочої ваги для кожного тренування. Також це допоможе Вам вимірювати Ваш прогрес в силі після кожного циклу.


Дата добавления: 2015-11-25 | Просмотры: 261 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)