АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

II. Скажімо Чи наступні твердження істинними або помилковими.

Прочитайте:
  1. Існують наступні способи очищення рани від гною та некротичних
  2. Ознаки гестозу зникають. За терміном виникнення і клінічними проявами прийнято розрізняти наступні форми
  3. При важкому ботулізмі закономірно вражаються наступні черепномозкові
  4. Про затвердження Змін до Інструкції про порядок виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил України та деяким іншим особам
  5. Про затвердження клінічних протоколів
  6. Про затвердження Переліків отруйних та сильнодіючих лікарських засобів
  7. Про затвердження Положення про медико-соціальну експертизу і Положення про індивідуальну програму реабілітації та адаптації інваліда
  8. Про затвердження Порядку надання державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам
  9. Серологічні методи дослідження можуть використовуватися для підтвердження

1. Люди ніколи не вживали ліки рослинного або тваринного походження для лікування захворювань, вони використовували їх виключно в якості профілактичного заходу.

2. Більшість препаратів в сучасній медицині є продукти досягнення в області синтетичної органічної хімії і біотехнології.

3. Ліки поділяються на три категорії: рецепт, що відпускаються без рецепта і за рецептом ліків.

4. Після багатьох років використання за призначенням регулювання, препарати з чудовою безпекою можуть бути затверджені більш-позабіржовому продажу.

5. Кожна речовина має п'ять назв: хімічної, загальний, службову, торгівлі та торгової марки.

6. Фармацевтична компанія вибирає унікальне ім'я для свого хімічного препарату, який є дуже коротким і легко запам'ятовується.

7. Бренд хімічної формули препарату.

8. Ліки можуть бути прийняті тільки три маршрути: розчин для ін'єкцій, усні і ректального маршрутів.

9. Кожен реагує на препарати в рівній мірі.

10. Стандартна або середня доза визначається для кожного нового препарату на основі лабораторних випробувань на тваринах і випробувань на людях.

11. Неприпустимо говорити кому-небудь, особливо лікарем або фармацевтом району, що ви вагітні або годуєте грудьми.

Антибіотики

Антибіотики препаратів, що застосовуються для лікування бактеріальних інфекцій. На жаль, все більше число бактерій розвивається стійкість до нині наявних антибіотиків. Опір розвивається частково через надмірне використання антибіотиків. Таким чином, нові антибіотики постійно розробляються для боротьби з більш стійкими бактеріями.

Антибіотики класифікуються на основі їх сили. Бактерицидні антибіотики вбивають бактерії насправді; бактеріостатичні антибіотики просто запобігти їх множення, дозволяючи організму усунути залишилися бактерії.

Лікарі можуть вибрати антибіотик для лікування інфекцій зокрема на основі їх краще припущення про те, яка бактерія є відповідальною. Крім того, лабораторія регулярно виявляє зараження бактерією, тим самим допомагаючи лікареві вибрати антибіотик. Тим не менше, ці тести як правило, приймають через день або два для отримання результатів і, отже, не можуть бути використані для керівництва початковий вибір.

Комбінації антибіотиків, іноді, необхідних для лікування важких інфекцій, особливо при чутливості бактерій до антибіотиків, поки не відомо. Комбінації також мають важливе значення для деяких інфекцій, таких як туберкульоз, в якому бактерії швидко розвивається стійкість до одного антибіотика.

При важких бактеріальних інфекцій, антибіотики зазвичай спочатку за допомогою ін'єкції. Коли інфекція знаходиться під контролем, антибіотики можуть бути прийняті в усній формі. Антибіотики повинні бути прийняті до зараження організму виводяться з організму, що може бути днів після зникнення симптомів. Припинення лікування занадто рано може призвести до рецидиву або можуть сприяти розвитку резистентних бактерій.

Антибіотики використовуються також для профілактики інфекцій. Люди з ненормальною клапанів серця регулярно вживати профілактичних антибіотики до операції, у тому числі стоматологічної хірургії. Превентивні антибіотики також можуть бути прийняті люди, чия імунна система не є повністю функціональним, наприклад, людей з лейкозом, що одержують хіміотерапію від раку, або хворих на СНІД. В іншому випадку здорових людей, які перенесли операцію, яка має високий ризик зараження (таких як великі ортопедичних або кишкової хірургії), також можуть приймати профілактичні антибіотики.

На жаль, антибіотики дуги часто використовується без поважних причин. Наприклад, вони зазвичай використовували для лікування вірусних захворювань, таких як застуда та грип.

Антибіотиків може викликати алергічну реакцію, як це зазвичай відбувається за допомогою пеніциліну, або можуть викликати інші побічні ефекти. Наприклад, аміноглікозиди можуть завдати шкоди ниркам і внутрішнього вуха.

Антибактеріальне лікування може бути продовжено, незважаючи на побічні ефекти, особливо якщо антибіотик тільки один ефективний проти інфекції людини. Лікар важить серйозність побічних ефектів від серйозності інфекції.


Дата добавления: 2015-11-25 | Просмотры: 364 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)