АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Безвідмовна робота автомобіля в значній мірі залежить від своєчасного і якісного виконання технічного обслуговування.

Ремонт щеплення

Розрахунково-пояснювальна частина

Вступ

Способи технологічного процесу. Складання автомобіля.

Ремон щеплення

Охорона природи та навколишнього середовища

Графічна частина

Послідовність фрезерування клапанних сідел.

Вступ

Автомобільний транспорт на відміну від інших видів транспортних засобів є найбільш масовим і зручним для перевезення вантажів і пасажирів на відносно невеликі відстані. Він володіє більшою маневреністю, відповідною пристосованістю і прохідністю в різних кліматичних та біографічних умовах.

Автомобільний транспорт відіграє важливу роль у транспортній системі країни. Роботою автомобільного транспорту забезпечується нормальне функціонування підприємств. Понад 80% обсягу всіх перевезених вантажів припадає на цей вид транспорту, саме автомобільний підвезення є початком і завершенням будь-яких перевезень (залізничних, морських, повітряних). Щодня автобуси і легкові автомобілі перевозять десятки мільйонів людей.

Підвищення надійності автомобіля і зниження витрат на їх утримання становлять одну з найважливіших завдань держави. З метою вирішення даної проблеми, заводи виробники транспортних засобів встановили норми технічного обслуговування і ремонту з урахуванням експлуатації.

Безвідмовна робота автомобіля в значній мірі залежить від своєчасного і якісного виконання технічного обслуговування.

Технічне обслуговування призначенi для підтримки автомобілів в працездатному стані пристойному зовнішньому вигляді. Для зменшення інтенсивного зношування деталей, а також для виявлення відмов і несправностей з метою їх своєчасного усунення.
Технічне обслуговування є профілактичним заходом, проводиться в плановому порядку через певний пробіг чи термін служби. Через несвоєчасне або неякісного технічного обслуговування відбувається швидкий знос агрегатів і вузлів двигуна, а також збільшується ймовірність поломок автомобіля.

Немаловажну роль при ремонтних роботах грає використання запасних частин і витратних матеріалів тільки високої якості, спеціально призначених для конкретної моделі автомобіля.

В цілому, доступні запасні частини можна поділити на дві великі групи:

запасні частини оригінального виробництва. Дані запасні частини розповсюджуються через офіційні представництва компаній-виробників автомобілей, завжди мають оригінальну упаковку і відповідне маркування. При цьому якість деталі гарантується самими виробниками автомобіля. В фірменних сервіс-центрах компанії-виробника автомобіля можна придбати любі запчастини, які випускаються для продаваємих моделей. Якщо яка-небуть деталь на момент відвідування центру відсутня, вона в короткі терміни може бути доставлена з центрального складу.

неоригінальн і запасні частини. Визначення "неоригінальні" нічого не говорить про якість деталей. Це означає лише, що вони продаються не в фірмовій упаковці компанії-виробника автомобіля і розповсюджуються не через офіційні представництва компанії.

Існує також можливість придбання відновлюючих деталей, при цьому стара, що вийшла зі строю деталь звичайно здається в обмін на відновну. Даний підхід найбільш продуктивний при заміні таких складних, дорогих компонентів, як вузли силового агрегату, генератор, стартер і т.д.

На підприємствах з ТО автомобілів все ширше застосовуються методи діагностики технічного стану агрегатів автомобілів із застосуванням електронної апаратури. Діагностика дозволяє своєчасно виявити несправності агрегатів і систем автомобілів, що дає можливість усувати ці несправності до того, як вони призведуть до серйозних порушень в роботі автомобіля. У зв'язку з цим потрібно значно підвищити продуктивність праці при проведенні всіх видів технічного обслуговування і ремонту автомобілів. Знову підготовлювані кадри для роботи в автогосподарствах і на авторемонтних підприємствах повинні грунтовно вивчити процеси технічного обслуговування і ремонту автомобілів з використанням сучасного обладнання.

Механізація робіт з технічного обслуговування і ремонту автомобілів з використанням сучасного обладнання полегшує і прискорює чимало технологічні процеси, але при цьому від обслуговуючого персоналу потрібно хороше засвоєння певних навичок, знання пристрою автомобіля і вміння користуватися сучасними пристосуваннями, інструментами та контрольно - вимірювальними приборами.

Метою даної роботи я вважаю: виконання робіт з технічного обслуговування і ремонту автомобілів відповідно з технологією ремонтно-обслуговуючих впливів;

 


Дата добавления: 2015-11-28 | Просмотры: 394 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)