АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Важливо знати, що... · Обов‘язкова складова фізичного виховання дітей, запорука їхнього здоров‘я на все подальше життя - це загартовування

Прочитайте:
  1. Важливо знати, що...
  2. Важливо знати, що...
  3. Важливо знати, що...
  4. Важливо знати, що...
  5. Важливо знати, що...
  6. Важливо знати, що...
  7. Важливо знати, що...
  8. Важливо знати, що...
  9. Важливо знати, що...

· Обов‘язкова складова фізичного виховання дітей, запорука їхнього здоров‘я на все подальше життя - це загартовування. Розрізняють загартовування повітрям, водою і сонцем.

· Надмірне загоряння небезпечне, особливо під час деяких хвороб (туберкульоз, серцева недостатність, різні пухлини).

· Щоб запобігти ураженню блискавкою, під час грози не можна перебувати на відкритій місцевості, ховатися під деревом, особливо високим, купатися у річці (вода є добрим провідником електричного струму).

· Найрозповсюдженішою "професійною травмою" у спортсменів є... грибкові захворювання. І це не дивно, адже постійне відвідування місць загального користування (роздягальні, спортзалу, басейну, душових кабін) тягне за собою загрозу "підхопити" це неприємне захворювання.

 

Цікаво знати, що:

· Малі дози ультрафіолетового випромінювання стимулюють імунітет, сприяють утворенню в шкірі вітаміну D.

 

 
 



Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 521 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)