АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Випуск №2, 15 грудня 2012р.

Прочитайте:
  1. Берислав 2012р.
  2. ВАРТІСТЬ МАТЕРІАЛІВ НА ОДИНИЦЮ І ВИПУСК ПРОДУКЦІЇ
  3. Грудня 2011р.
  4. Ушкодження сечовипускного каналу (сечівника) і сечового міхура

Економічний факультет

Студентська газета

Випуск №2, 15 грудня 2012р.

  Ст. 2
Дорогі студенти!

Від щирого серця вітаємо Вас з Різдвом Христовим та прийдешнім Новим Роком!

Новорічні курйози Ст. 4
19 грудня - День Святого Миколая Благодійна акція «Подаруй дитині радість» Ст. 3
Зичимо Вам міцного здоров'я, творчих натхнень, здійснення ваших професійних планів, особистих бажань та усіх мрій і задумів. Нехай Різдво та Новий рік принесуть Вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів, шани і любові від рідних й близьких Вам людей.

Щасливих та яскравих подій і усього найкращого!

 

З повагою колектив економічного факультету!!!!


Свято наближається! До Нового року залишилось вже зовсім мало часу, і скоро на нас очікують приємні передноворічні турботи. Тому ми сьогодні розповімо вам кілька цікавих фактів про Новий рік.

 

У стародавніх народів свято Нового року зазвичай збігалося з початком відродження природи і початком весни. На Тибеті під Новий рік прийнято пекти пиріжки і роздавати їх перехожим. Чим більше роздаси – тим багатшим будеш.

Новорічний феєрверк – один з найстаріших звичаїв. Стародавні люди вірили, що вогонь і шум феєрверка відлякує привидів і злих духів.

Італійці вважають, що перед зустріччю Нового року необхідно позбутися всього старого і непотрібного, тому 31 грудня опівночі більшість італійців викидають старі речі у вікно.

У старій добрій Англії з першим ударом годинника відкривають двері будинку, щоб Старий рік пішов, з останнім ударом – відкривають вхідні двері, щоб впустити Новий рік.

Традиція ліпити Сніговика з’явилася в XIX столітті і жива донині. Класичний Сніговик має наступні атрибути: мітла, відро на голові і морквина замість носа.

У ніч на 31 грудня обов’язково запам’ятайте свій сон – він передбачить майбутнє на весь рік.

 


       
 
   
 


Узимку, коли завершувалася робота в полі, частішали дівочі та парубочі гуляння. Це було 13 грудня і вважається днем пам`яті мученицької смерті одного із дванадцяти апостолів Христових – Андрія Первозванного.

Цей день є одним із найцікавіших і найтаємничіших, коли відбуваються заклинання й угадування майбутнього. Вечорниці на Андрія присвячені веселощам, іграм, музикам, обрядовим церемоніям і забавам.


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 330 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)