АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

II. Вставте пропущені слова.

1. це захворювання, при якому жирних матеріал накопичується

під внутрішньої оболонки стінки артерії.

2. Атеросклероз може впливати на мозок, серце та інші органи.

3. При атеросклерозі відбувається в сонних артеріях, може статися.

4. Хвороба починається, коли мігрують з крові в

артеріальної стінки.

5. Кожна область плямистий потовщення в внутрішньої оболонки артерії називається.

6. Автомагістралях з атеросклерозом їх втратити.

7. Перші симптоми звуження артерії може бути біль або час від часу, коли приплив крові не може встигнути за попитом організму в.

8. Ризик розвитку атеросклерозу зростає з високим рівнем крові.

9. Після ризик атеросклерозу в розвиваються жінок збільшується.

10. Краще лікування атеросклерозу.

III. Читання і переклад тексту для додаткового читання.

Причини і методи профілактики атеросклерозу були досліджуваних протягом багатьох десятиліть. В останні роки було показано, що рівень холестерину в крові підвищується зі збільшенням кількості звичайних жирів в дієті. Жири, що містять ненасичені жирні кислоти викликають менше збільшення рівня холестерину в крові, ніж жири складаються з насичених жирних кислот. Кукурудзяна олія, деякі інші рослинні або рослинні масла, олії і деякі риби прикладом ненасичених жирів. Дійсно, кукурудзяна олія була показано на більш низькі рівні холестерину і зараз використовується деякими особами в надії, що вони можуть бути позбавлені багато атеросклерозу зазвичай вони можуть очікувати. Жири тваринні (навіть у "м'ясо"), молоко та продукти яєчний жовток, і, дещо меншою мірою, скорочень, таких як олеомаргарін важко жирів і, безумовно, підвищує рівень холестерину.

Деякі продукти, що містять рослинні олії з ненасиченими жирними кислотами недавно були доступні. Це і деякі інші кислоти, як було показано на тварин необхідні дієтичні фактори, зіставний з незамінних амінокислот. Оскільки вітамін Вб необхідні для належного використання цих незамінних жирних кислот рослинних, він є частиною багатьох продуктів, що містять ці кислоти. Ці продукти мають мало користі, якщо насичених жирів у раціоні помітно знижується. Вже одне це, як правило, кілька ефективних.

І. Покладіть всі типи питань у наступних реченнях.

1. Ненасичені жирні кислоти викликати менше збільшення рівня холестерину в крові.

2. Пацієнтів використовували нікотинову кислоту, щоб знизити холестерин в крові.

3. Лікар може призначити ці препарати в дозах від 3 до 6 мг на день.

4. Triparanol це ліки для зниження холестерину в крові.


Дата добавления: 2016-03-26 | Просмотры: 284 | Нарушение авторских прав



1 | 2 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)