АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Актуальність теми. Незважаючи на великі досягнення кардіології, від ССЗ у світі щорічно помирає 55 млн чоловік, причому 40-50% смертей обумовлені гострим ЇМ

Прочитайте:
  1. I. Актуальність теми
  2. I. Актуальність теми.
  3. II.Основна частина, розкриття змісту теми.
  4. Актуальність теми
  5. Актуальність теми
  6. Актуальність теми.
  7. Актуальність теми.
  8. Актуальність теми.
  9. Актуальність теми.
  10. Актуальність теми.

КУРАЦІЯ ХВОРОГО З ГОСТРИМ КОРОНАРНИМ СИНДРОМОМ

Незважаючи на великі досягнення кардіології, від ССЗ у світі щорічно помирає 55 млн чоловік, причому 40-50% смертей обумовлені гострим ЇМ. В Україні щорічно діагностують більш ніж 50000 нових випадків ЇМ, а смерт­ність від нього складає приблизно 7%.

1. Навчальні цілі: навчити студентів виявляти клінічні симптоми, що свідчать про наявність у пацієнта гострого коронарного синдрому (ГКС), складати програму обстеження, невідкладних заходів та лікування пацієнтів з ГКС.

2. Студент повинен знати:

2.1 Визначення термінів. Основні етіологічні чинники та патогенетичні механізми ГКС.

2.2 Основні клінічні прояви ГКС.

2.3Діагностичну програму при підозрі на ГКС. Діагностичне значення даних лабораторного та інструментального дослідження. Формулювання діагнозу.

2.4 Види і основні дані щодо клінічної фармакології препаратів, які застосовуються для невідкладної допомоги пацієнтам з ГКС.

2.5 Невідкладну допомогу з використанням не медикаментозних засобів та медикаментів, консервативне лікування пацієнтів з ГКС, показання до хірургічного лікування.

2.6 Методи профілактики ГКС.

3. Студент повинен вміти:

3.1 Проводити самостійне опитування і фізикальне обстеження хворого з підозрою на гострий коронарний синдром. Виявляти типову клінічну картину гострого коронарного синдрому.

3.2 Визначати етіологію і патогенез ГКС, сформулювати попередній діагноз. Використовувати класифікацію для постановки клінічного діагнозу

3.3 Оцінювати клінічні прояви, тяжкість стану хворого з ГКС. Складати план обстеження і лікування хворого. Проводити диференційну діагностику ГКС.

3.4 Надавати невідкладну допомогу, призначати медикаментозне лікування, визначати показання до хірургічного лікування пацієнта з ГКС. Складати профілактичні заходи.


Дата добавления: 2015-05-19 | Просмотры: 452 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)