АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

ВИСНОВКИ. Широке застосування рослинної сировини для виготовлення лікарських препаратів має важливе значення у ветеринарії

Прочитайте:
  1. VI. Висновки
  2. ВИСНОВКИ
  3. ВИСНОВКИ
  4. ВИСНОВКИ

Широке застосування рослинної сировини для виготовлення лікарських препаратів має важливе значення у ветеринарії, оскільки такі препарати мають меншу вартість відносно синтетичних і можуть успішно замінити їх, що сприяє зниженню собівартості продукції тваринництва.

Власне тому пошук нових лікарських рослин, їх вивчення та втілення у ветеринарну практику має велике народногосподарське значення.

Крім того, правильне використання запасів інтродукція рослин і вирощування їх у спеціалізованих господарствах, можуть повністю забезпечити потреби ветеринарної медицини в лікарській сировині, а також запити промисловості в виробництві окремих препаратів спрямованих на зміцнення ветеринарної медицини, поліпшення ветеринарного обслуговування тваринництва.

Даний навчальний посібник призначений для студентів, майбутніх ветеринарних спеціалістів; його мета привернути їх увагу до фітотерапії, використання лікарських рослин і виготовлення з них препаратів, а також ознайомитись з досвідом народної ветеринарії.

Користуючись даним посібникам студенти зможуть збирати та гербаризувати лікарські рослини згідно з наведеним переліком, в подальшому використовуючи в практиці для лікування тварин.

 

 

СПИСОК


Дата добавления: 2015-09-03 | Просмотры: 542 | Нарушение авторских прав



1 | 2 | 3 | 4 | 5 |



При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)