АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Лебська Т.К., д.т.н., проф.

Прочитайте:
  1. Академик PAMH проф. А. А. Бунятян
  2. В 1933–1945 гг. проф. С.С. Халатов и его коллеги по кафедре опубликовали три издания учебника по патофизиологии для медицинских вузов.
  3. В научной и педагогической работе принимал большое участие проф. В.В. Строганов, получивший известность благодаря предложенной им системе лечения эклампсии.
  4. д.м.н. проф. Долматова И.А.
  5. Зав. кафедрою проф., д.м.н. Попович Ю.І.
  6. Зав. кафедрою проф., д.м.н. Попович Ю.І.
  7. Зав. кафедрою проф., д.м.н. Попович Ю.І.
  8. Зав. кафедрою проф., д.м.н. Попович Ю.І.
  9. Зав. кафедрою проф., д.м.н. Попович Ю.І.
  10. Зав. кафедрою проф., д.м.н. Попович Ю.І.
Число тижнів  
Лекції 28 год.
Лабораторні заняття 56 год.
Самостійна робота 96 год.
Курсовий проект  
Іспит  
Всього 180 год. (5 кредит)

5. календарний тематичний план навчальних занять

з дисципліни "Актуальні проблеми галузі"

2012-2013 навчальний рік

Тиждень Тема лекції Кількість годин Тема лабораторних занять Кіль-кість годин Тематика самостійної роботи Кількість годин
             
1. Вступ. Сучасний стан і перспективи розвитку сировинної бази України у внутрішніх водоймищах і світовому океані.   Засвоєння знань по класифікації сировинної бази України у внутрішніх водоймищах і світовому океані.   Характеристика сировинної бази України у внутрішніх водоймищах і світовому океані.    

 

             
2. Сучасні основні методи аналізу показників якості рибної сировини, продукції.   Аналіз показників якості рибної сировини, продукції.   Характеристика мето-дів аналізу органолептичних, хімічних, біохімічних та фізичних показників якості рибної сировини та продукції.  
3. Характеристика основних способів і методів збереження якості живої, охолодженої, мороженої і солоної риби.   Збереження якості живої, охолодженої, мороженої і солоної риби.   Характеристика основних методів збереження якості живої, охолодженої, мороженої і солоної риби.  
4. Сучасні способи посолу та дефекти риби при посолі.   Сучасні методи посолу риби і методів визначення дефектів риби.     Схемі посолу риби.  

 

 

             
5. Особливості виготовлення пресервів з використанням фер-ментних препаратів, різноманітних рослинних добавок і їх екстрактів.   Виготовлення пресервів з використанням ферментних препа-ратів.     Характеристика способів виготовлення пресервів з використанням ферментних препа-ратів.    
6. Виготовлення риби холодного копчення і баликових виробів.   Виготовлення риби холодного копчення і баликових виробів.   Характеристика техно-логічних схем виготовлення риби холодного копчення і баликових виробів.    
7. Гаряче копчення риби та інших гідробіонтів.   Виготовлення риби гарячого копчення.       Характеристика способів гарячого копчення риби та інших гідробіонтів.  
  Контроль знань за 1 змістовий модуль          

 

 

             
8. В’ялення, сушіння риби та інших гідробіонтів.   Визначення вмісту вологі у в’ялених морепродуктах.   Характеристика методів визначення показників якості в’ялених морепро-дуктів.  
9. Консервування риби та інших гідробіонтів з використанням біотехнологічних та теплофізичних засобів.   Освоєння техноло-гічних схем консер-вування риби та інших гідробіонтів з використанням біотехнологічних та теплофізичних засобів.         Характеристика технологічних схем консервування риби та інших гідробіонтів з використанням біотехнологічних та теплофізичних засобів.      
10. Кормова, технічна продукція з гідробіонтів.   Освоєння технологічних схем виробництва кормової продукції з гідробіонтів.   Опис технологічних схем виробництва кормової та технічної продукції з гідробіонтів.  
11. Виробництво ікристих продуктів з гідробіонтів.   Виробництво ікристих продуктів з гідробіонтів.   Характеристика технологічних схем виробництва ікристих продуктів з гідробіонтів.  
12. Штучна продукція з гідробіонтів (ікра, крабові палички).   Виробництво штучної продукції з гідробіонтів.       Опис технологічних схем виробництва штучної продукції з гідробіонтів.  
13. Рибні напівфабрикати та кулінарні вироби.   Виготовлення рибних напівфабрикатів і кулінарних виробів.     Характеристика видів рибних напівфабри-катів і кулінарних виробів.  

 


Дата добавления: 2015-11-26 | Просмотры: 455 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.004 сек.)