АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

лактопротеїн (Lactoproteinum)

Форма випуску: флакони 200 мл.

Механізм дії: білково-сольовий розчин який містить альбумін, натрію лактат, калію хлорид, натрію гідрокарбонат, натрію хлорид, натрію каприлат і глюкозу; проявляє гемодинамічну, дезінтоксикаційну і олужнюючу дію, а при повторному введенні сприяє зменшенню гіпопротеїнемії і гіпоальбумінемії. вводять у вену струйно чи крапельно 200 - 600 мл.

Застосування: для корекції кислотно-лужного стану і гіпопротеїнемії при травматичному, операційному і опіковому шоках і опіковій хворобі. Доцільно використовувати його після тяжких оперативних втручань, а також при наявності гіпопротеїнемії і гіпоальбумінемії, які розвиваються при дистрофії, нефротичному синдромі цирозі печінки, тривалих гнійних процесах, кишечній непрохідності і інших шлунково-кишкових захворюваннях, інфекційних ураженнях тощо.

Побічні ефекти: алергічні реакції.

Протипоказання: виражені алергічні реакції на введення препарату; крововиливи у мозок, тромбоемболії, серцеві декомпенсації, гіпертонічна хво­роба, дітям.

 

ПРИКЛАДИ РЕЦЕПТІВ.

 

Rp.: Haemodesi-N 400 ml

D.t.d. N. 2

S. Внутрішньовенне крапельне по 400 мл.

#

Rp.: Sol. “Disolum” pro injectionibus 400 ml

D.t.d. N. 2

S. Внутрішньовенне крапельне зі швидкістю 40-120 крапель

за хвилину.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 382 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)