АкушерствоАнатомияАнестезиологияВакцинопрофилактикаВалеологияВетеринарияГигиенаЗаболеванияИммунологияКардиологияНеврологияНефрологияОнкологияОториноларингологияОфтальмологияПаразитологияПедиатрияПервая помощьПсихиатрияПульмонологияРеанимацияРевматологияСтоматологияТерапияТоксикологияТравматологияУрологияФармакологияФармацевтикаФизиотерапияФтизиатрияХирургияЭндокринологияЭпидемиология

Щодо заповнення форми первинної облікової документації № 089-2/о

Прочитайте:
  1. Антигенпрезентирующие клетки: виды, роль в формировании клеточного и гуморального иммунного ответа.
  2. Аутоиммунное органоспецифическое заболевание формирование несколько антиген к тиероглобулину.
  3. Аутоиммунные реакции могут быть результатом формирования новых Аг-детерминант в составе носителя Аг или повреждения существующих аутоантигенных детерминант.
  4. Бюрократия и проблемы формирования конституционной экономики
  5. Бюрократия и проблемы формирования конституционной экономики
  6. В основе этой реакции лежит взаимодействие IgG, IgM или IgА с циркулирующими или тканевыми Аг с формированием иммунных комплексов, которые индуцируют воспаление.
  7. В процессе формирования B-клеток выделяют антигеннезависимую и антигензависимую стадии.
  8. Важкі форми гострого шигельозу Григор'єва-Шига можуть супроводжуватися
  9. Важность информирования об абортивном действии средств контрацепции.
  10. Виділяють такі форми перебігу холери

„Повідомлення про хворого з уперше в житті встановленим діагнозом

трихофітії, мікроспорії, фавуса, корости.”

Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми первинної облікової документації № 089-2/о „Повідомлення про хворого з уперше в житті встановленим діагнозом трихофітії, мікроспорії, фавуса, корости” (далі – Повідомлення).

1. Повідомлення заповнюють відповідальні особи закладів охорони здоров’я усіх профілів, незалежно від форм власності та підпорядкування.

2. Повідомлення заповнюють на всіх хворих, яким уперше в житті встановлено діагноз трихофітії, мікроспорії, фавуса, корости, незалежно від обставин виявлення хвороби під час: звернення з приводу захворювання, профілактичного огляду чи обстеження в лікарні тощо.

3. Повідомлення заповнюється лікарем дерматовенерологом у випадку підтвердження діагнозу; на хворих коростою може заповнювати середній медичний персонал.

4. Захворювання деякими грибковими захворюваннями, коростою можуть реєструватись неодноразово протягом життя хворого; кожне нове захворювання слід розглядати як уперше виявлене і на нього обов’язково заповнюється Повідомлення.

5. У верхньому лівому куті форми вказується назва міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, у сфері управління якого перебуває заклад, його найменування, місцезнаходження (повна поштова адреса) закладу, відповідальні особи якого заповнили Повідомлення, та ідентифікаційний код Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ).

6. Після заголовку вказується дата заповнення Повідомлення.

7. Далі наводиться найменування закладу охорони здоров’я, на адресу якого направляється Повідомлення (дерматовенерологічний диспансер, кабінет). Якщо форма заповнюється у дерматовенерологічному диспансері, то в рядку назви закладу необхідно написати: „Заповнено в диспансері”.

8. У пункті 1 указуються прізвище, ім’я по батькові хворого.

9. У пункті 2 указується стать хворого.

10. У пункті 3 указується вік хворого (для дітей віком до 1 року вказується число повних місяців).

11. У пункті 4 указується дата звернення до лікаря: у цифровій формі дві останні цифри (число, місяць та рік). Якщо хворобу або підозру на неї виявлено під час профілактичного огляду, то вказується дата його проведення.

12. У пункті 5 указується повна поштова адреса постійного місця проживання хворого. Якщо хворий не має постійного місця проживання, то зазначаються найменування і місцезнаходження (повна поштова адреса) закладу охорони здоров’я, в якому виявлено захворювання. Вони мають збігатися з відповідним записом у верхньому лівому куті форми.

13. У пункті 6 указується місце роботи, навчання хворого. Для дитини, яка відвідує дитячий дошкільний заклад, указується адреса цього закладу. Для тих, хто не працює та не навчається проставляється прочерк.

14. У пункті 7 указується клінічний діагноз захворювання відповідно до Міжнародної статистичної класифікації хвороб та споріднених проблем охорони здоров’я десятого перегляду (далі – МКХ-10). У кінці пункту вказується буквено-цифровий шифр захворювання відповідно до МКХ-10.

15. У пункті 8у цифровій формі зазначаються число, місяць та рік установлення діагнозу.

16. У пункті 9 указуються обставини, за яких виявлено захворювання під час: самостійного звернення до лікаря – 1, профілактичного огляду – 2, обстеження в лікарні - 3, обстеження контактних осіб – 4, інше – 5.

17. У пункті 10зазначається метод, за допомогою якого було підтверджено діагноз: лабораторно, клінічно (на підставі анамнезу) або іншими дослідженнями.

18. У пункті 11 указується дата відправлення Повідомлення.

19. Повідомлення підписується особою, що його заповнила із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та номера контактного телефону.

20. Форма № 089-2/о заповнюється на кожне перше звернення хворого за медичною допомогою в даному календарному році з приводу хвороби в 2-х примірниках. Повідомлення в 3-х денний термін надсилається до районного (міського) дерматовенерологічного диспансеру, кабінету. Другий примірник – надсилається до територіальної санітарно-епідеміологічної станції за місцем проживання хворого протягом 24 годин з моменту встановлення діагнозу.

21. Повідомлення має бути заповнено чітко і розбірливо. Заповнення пунктів 2, 9, 10 проводиться особою, яка заповнює Повідомлення та здійснюється шляхом заповнення чотирикутника, розміщеного в кінці вказаних пунктів.

22. Відповідальною за достовірність наведеної у Повідомленні інформації, є особа, що заповнила Повідомлення.

23. Повідомлення зберігаються протягом 1 року.

 


Дата добавления: 2015-09-27 | Просмотры: 466 | Нарушение авторских прав







При использовании материала ссылка на сайт medlec.org обязательна! (0.003 сек.)